≫ 

ŠČEPAO JE ZA VRAT, A ONDA JE GAĐAO! Bora fizički nasrnuo na Macu, 5 minuta kasnije stiglo je hitno pismo Velikog šefa i KAZNA! (VIDEO)

Bora Santana danas popodne napravio je skandalozan potez, kada je fizički nasrnuo na Macu Diskreciju

  • 46

Bora Santana i Maca Diskrecija u nedelju, 24. decembra su se verili, a dva dana nakon ovog čina Bora je fizički nasrnuo na Macu!

Do incidenta je došlo nakon što su u kuhinji počeli verbalno da se prepucavaju, pošto je Maca zamerila Bori što je stao u odbranu Saške Karan.

- Marš, bre, go*no jedno! Imam pravo da sedim dole! Braniš nju! Kada su gulile krompir, to se radilo sedeći. Svaki posao se radi sedeći, gde piše da mora da se stoji?! Za sva vremena smo završili! Hajde, brani Sašku Karan, kao da si sa njom. Mrš bre, brani druge! - urlala je Maca.

Bora je u tom trenutku eksplodirao, zaleteo se ka Maci i uhvatio je za vrat, nakon čega ju je gađao plastičnom čašom!

Printskrin: TV Pink

- Nemoj da se dereš na mene, još jednom! Juče sam te upozorio! Još jednu reč nemoj da si mi rekla! Još jednu reč, da mi kažeš! Nemoj da me nerviraš - bio je besan Bora.

Posle svađe sa Borom, Maca je plakala.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako su se njih dvoje posvađali:

Zbog ovog incidenta Bora je nakon nekoliko minuta kažnjen direktnom nominacijom. Važno za napomenuti jeste Borin komentar koji je dao kada je stiglo pismo.

- A bude li kazna bila... Videćeš - rekao je Bora Maci.

- Ti meni pretiš? Jesam li ja udarala ili ti? Ti meni pretiš, Boro? Bitnija ti je kazna nego ja, je l'? - pitala ga je Maca.

- Da! - odgovorio je.

Potom je pročitano saopštenje Velikog šefa.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Bora bude kažnjen direktnom nominacijom zbog agresivnog ponašanja prema Maci. Veliki šef -  navedeno je u pismu.

- Ne plašim se ničega. Neka me osude i neka idem u zatvor. Ne može mene žena da je*e nikada u životu! - ljutito je rekao Bora Santana posle kazne i javno priznao da je, kako kaže, davio Macu.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mili

    26. decembar 2017 | 16:06

    Izbaciti ga odmah napolje, dati doznanja naciji da se nasilje nad zenama ne isplati i da ce se debelo kaznjavati. Boro zahvali se Saski sto se to desilo. Glup si , mogao si do pobede sa Macom, ovako tesko.Saska uporno pokusava da sa Borom obnovi karijeru, zena je dno.

  • Ceca

    26. decembar 2017 | 14:08

    Razočarao me ovaj momak. Razočarao me kao muškarac, kao čovek i kao javna ličnost. Blaga kazna za ovakvo ponašanje. I ako mu Maca oprosti ( a hoće verovatno tužna ) ja kao žena neću nikada.

  • ⚔️Žika Živac⚔️

    26. decembar 2017 | 14:13

    E sad vam je jasno zasto citate o zrtvama nasilja svaki dan u novinama!Ovo je potencijalni nasilnik.Sve ih je vise i daju primere novim narastajima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA