NIKAD VEĆA KAZNA: Kada su saznali kako ih je Veliki šef ŽESTOKO kaznio, zadrugari su se hvatali za glavu (VIDEO)

Takmičari su ozbiljno naljutili Velikog šefa, koji je brutalno kaznio sve takmičare, osim Janjuša, koji ne poštedi

  • 9

Veliki šef izgubio je živce sa zadrugarima zbog nepoštovanja pravila, pa je rešio da ih ozbiljno kazni. Naime, u "Zadrugu" je stiglo novo pismo, a njegovim sadržajem takmičari nikako nisu bili zadovoljni.

- Zadrugari, očigledno opomene i kazne nedeljnim buždetom ne predstavljaju ništa, iako je više od milion puta rečeno da morate boraviti na sastancima koji organizuje Veliki šef. Pojedinci i dalje to ne poštuju i dalje ništa ne znači što je jedno od osnovnih pravila "Zadruge" da se bude za stolom. Zbog odlazaka pojedinaca sa sastanka i nepoštovanja pravila, doneli smo odluku da svi, osim Janjuša, koji je na poštedi, budete kažnjeni sa po 30.000 dinara - pročitao je pismo ovonedeljni vođa Bane Čolak.

Neki od zadrugara su se hvatali za glavu, a, kao što se očekivalo, krenulo je odmah rasprava.

Kako je to izgledalo, pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    28. decembar 2017 | 21:43

    Oni odlicno vide ko, kad ustaje pa zasto kazniti sve! Pojedini ispostuju svaki i ceo sastanak, pojedini setkaju non stop na svakom sastanku i sada ista kazna! To nije u redu!

  • Oko

    28. decembar 2017 | 21:24

    Miljan najgori clan zadruge cesto je van stola

  • Grobar

    29. decembar 2017 | 09:00

    Najviše ih kažnjavaju zbog Lune,Sloba i Miljana.Ovo prvo dvoje uvijek izbegavaju sastanke.Kriju se od ostalih Zadrugara.Sinoc debilčina Slobodan jede u krevet i obrisa ruke o trenerku.Cijedi bubuljice i takodje ne opere ruke kao i sinoć poslije jela u krevetu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA