≫ 

OVO JE TOTALNO NEISKRENO! Anabela ponovo ušla u Zadrugu, a onda je pred Lunom i Slobom oplela po Kiji! (VIDEO)

- Kakvo crno prijateljstvo, da li ti veruješ u to? Ti nisi njoj dužna ništa... - rekla je Anabela Luni

  • 33
Printskrin: TV Pink

Anabela Atijas posetila je svoju ćerku Lunu za novogodišnje praznike u "Zadruzi". Pevačica se pozdravila sa njom i Slobom, a onda su svi oni popričali. Anabela je rekla Luni da je razmotri svoje prijateljstvo sa Kijom Kockar.

- Sve je savršeno, jedino da kažem da imamo mali problem. Nije problem, nego želja i poruka od strane tate i bake. Prijateljstvo... Ne ide nikako. Samo kurtoazija, fino , kulturno, vaspitano. To je prešlo takve granice... Nema tu mesta. Ti nisi dužna ništa.... Kakvo crno prijateljstvo, da li ti veruješ u to? Ti nisi njoj dužna ništa... Ovo je totalno neiskreno - rekla je Anabela.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm mm

    31. decembar 2017 | 21:05

    Anabela i Draginja su opsednute Kijom. Samo o njoj pričaju. Anabela uđe u Zadrugu zbog Lune, a priča ili o novoj pesmi ili o Kiji.

  • Ivana

    31. decembar 2017 | 21:33

    Ova Anabela se izobličila od zla. "Ti nisi njoj dužna ništa"- kakva dvolična jadnica. Luna joj je izgleda jedini izvor prihoda, jaka pevačica kad je za Novu godinu kod kuće, verovatno čak i starlete koje kao pevaju imaju tezge večeras.

  • Au

    31. decembar 2017 | 21:08

    Iz ove Anabele izbija zloba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA