≫ 

JAKO SI RUŽAN, KAO AKREP! Maca popljuvala Vuka Moba, a on joj nije ostao dužan!

Reper nikako nije tip Mace Diskrecije

  • 22

Učesnice "Zadruge" gostovale su u emisiji "Izvedi me" televizije i komentarisale izgleda poznatih muškaraca koji su takmoče učestvovali u ovom šou-programu. Među njima je bio i reper Vuk Mob, koji nikako nije po meri Mace Diskrecije, koja ga je baš isprozivala.

- Daleko od toga da se o ukusima ne treba raspravljati, za to je i ova emisija "Izvedi me". Za mene si jako ružan, kao akrep! Što se mene tiče, ispadaš - rekla je mu je Maca.

Međutim, Vuk Mob joj nije ostao dužan.

- S obzirom da si pevačica u pokušaju i da nikad u životu ništa nećeš napraviti od svoje karijere, tvoje je da se ljutiš, a moje da uspevam - odgovorio joj je reper.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    2. januar 2018 | 00:03

    Svadjali su se oni jos u parovima nesto, pre oko 2 godine, tada mu je Maca rekla da nista nije postigao u zivotu i da nista od njega biti nece.. pogledajte sad Vuka a pogledajte Macu, Maca je na istom mestu kao i onda samo u drugom rijalitiju a Vuk Mob nastupa po evropi i pali youtube svojim pesmama koje broje na milione pregleda, nema klub u Srbiji ovih dana gde ne mozete da cujete neku Vukovu pesmu..tako da je on za Macu institucija.

  • Hm

    1. januar 2018 | 23:48

    Kristina je izjavila da je od psihijatra dobila napismeno (dokument) da joj je Slobodan izazvao duševni bol. Ona njega može da tuži za izazivanje duševnih bolova zbog povrede ugleda, časti i dostojanstvo ličnosti. Cifra koju za to može da dobije je mnogo veća od one koju je uložila u njegovu karijeru. Rekla je i da će njegovo dugovanje rešiti ili sporazumno ili tužbom. Verovatno će ga tužiti za duševni bol ako joj ne vrati to što joj duguje.

  • TZ

    2. januar 2018 | 00:10

    Maca je u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA