≫ 

Sloba pred svima branio ženu, pa priznao kako bi reagovao da Kija PRED NJIM legne u krevet sa nekim muškarcem! (VIDEO)

Radanović je pred svima rekao da je svasvim siguran da njegova žena nikada ne bi bila ni sa jednim muškarcem u rijalitiju, pre svega zbog njega

  • 14

Kristina Kija Kockar i Miljan Vračević su prošle noći imali ozbiljnu raspravu, jer su ukućani počeli da komentarišu da je Miljan zaljubljen u Kiju. Zbog tračeva koji su kružili o njemu, Miljan se jako iznervirao, pa je napao Kiju i ostale zadrugare.

Ovo je kraj, Teodora, izvini za svaku suzu: Anđelo rekao da je za njega rijaliti završen, pa priznao koliko puta je pokušao da pobegne! (FOTO)

Tokom njihove rasprave, umešao  se i Sloba Radanović, koji je branio Kiju i priznao pred svim zadrugarima da joj ne bi zamerio čak ni kada bi započela vezu sa nekim od učesnika. Međutim, Radanović je priznao i to da smatra da Kija nikada ne bi uradila tako nešto.

- Čak i da Andrija dođe, nikada se ne bih poljubila ovde pred Slobodanom sa Andrijom! - rekla je Kija.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja sam rekao... Miljan, Luna i Milan su bili juče sa mnom na krevetu kad sam rekao da Kristina nikada to ne bi uradila u rijalitiju, da ne bi to sebi dozvolila, a i kada bi dozvolila, neću da ispadne da ja nju branim, ja govorim moje mišljenje, a i kada bi htela to da uradi, ona to ne bi uradila samo da bi ispala bolja od mene, bolji čovek od mene i da bi se pokazala bolje napolju od mene - objasnio je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Dobro, znači ispada da sam ja ustvari loš čovek, pa hoću tebi da napakostim? - pitala je Kija.

- Ne! Ja sam rekao da ti to nikad ne bi uradila! - rekao je Sloba.

- On te je uslovno rečeno branio - dodao je Milan.

- Da, jeste - potvrdio je Sloba.

- Moral je tvoj branio - rekao je Milan.

Pogledajte kako Sloba brani Kiju:

Zatim je ponovo izbila nova svađa, kada je Lepi Mića prokomentarisao Slobin pogled kada je Filip Đukić izjavio ljubav Kiji.

- Ja sam pogledao ovako i nasmejao se. Nisam se iščuđavao. Znači, ona sutra da legne u krevet sa nekim ispored mene, ja ne smem da joj zamerim, niti imam zbog čega. Ja nemam nikakve emocije. Je l' kapirate vi? Kakav pogled? Boli me ku*ac. Od*ebite više od Slobe, pun mi vas je ku*ac - rekao je Sloba.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    10. januar 2018 | 11:24

    Ova Kija je u pocetku bila zanimljiva,al sad je dosadna samo tako, "on rekao, ja rekla, oni rekli..." to je jedino sto ona zna da prica, ako ne to onda je tema Sloba ili Andrija ili eventualno Luna, to je to.

  • goxy

    10. januar 2018 | 12:25

    Sloba bi odlepio da Kija legne sa nekim.Kako moze da bude ravnodusan to mu je zena bivsa ili ne?Ni jednoj normalnoj osobi u toj situaciji ne bi bilo sve jedno!!!

  • miljan

    10. januar 2018 | 11:58

    Jedno je to istinu koju je izrekao. Da, rekao je jos da ga nikada nije prevarila. I to je istina. Ona je odgovorna, to svi znaju, disciplinovana odmerena, i to je istina. I oni koji su radili sa njom znaju da je takva. Milja je ljubomoran, jer je hteo biti sa Kijom. I to je razlog koji je izneo jer je los covek, izuzetno los covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA