≫ 

Ona za 10 dana ulazi u Zadrugu, a kada je ugledaju na vratima i muškarcima će se zatresti pantalone! (FOTO)

Nekima u "Zadruzi" neće biti nikako drago kada je budu videli

  • 22

Ako ste mislili da ste se do sada u Zadruzi nagledali svega te da je ulazak Kije Kockar u kuću najveće iznenađenje rijalitija, grdno ste se prevarili!

Prava iznenađenja tek se spremaju, a nakon Kijinog dečka Andrije Lazovića koji bi u Zadrugu mogao da uđe već u suboru, što smo pre nekoliko dana i pisali, u Belu kuću stiže i jedna žena koja će napraviti potpuni rusvaj.

Reč je o Jeleni Krunić koja u Zadrugu, kako saznajemo, ulazi kao regularni takmičar.

- Jelena je vrlo spremna za Zadrugu i za sve učesnike u njoj. Ona privatno poznaje mnoge ukućane, a sa nekima i nije u najsjajnijim odnosima, što će se i videti - kaže sagovornik Telegrafa.

Foto: Instagram/jelena-krunic

Kako kaže, jedino što će Jelena izbegavati jesu fizički kontakti.

- Svi znaju šta se dešavalo dok je bila u "Farmi". To će izbegavati i trudiće se da ne bude diskvalifikovana, već da stvarno ostane do kraja - navodi naš izvor.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    10. januar 2018 | 15:22

    Uzas! Izbacise i zrtvovase Smilju i Zarka zarad opstanka nekih dosadnih i potrosenih likova kao sto su Mica i Savka i njima slicni, a sad jos dovode i ove polu-retardirane smarace da jos vise unakaze ovaj ionako nakazni show.

  • dara

    10. januar 2018 | 14:03

    Produkcija vuce pogresne poteze vec duze vreme. Dajte neke nekompromitovane osobe. Dosta vise favorizovanja Lune, Slobe, nastupila je monotonija. Teodora i Andjelo nam se popeli na glavu, Maca se totalno sroyala sa Borom, Sara i Vojke ne znaju dal su dosli ili posli. Uvedite makar i Staniju samo prica da se promeni. Imate li neki zabavni lik jer nije tacno da volimo samo svadje da slusamo.

  • Zis

    10. januar 2018 | 15:22

    U ovo ne smem vise da gledam ,sanjam nocu ovu tetoviranu pa se plasim ,a i deca ne mogu da zaspu kao da su gledala horor film !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA