≫ 

Vole vas vaše rasturačice, nismo Luna i ja krive što smo fatalne! Anabela pobesnela pa javnosti uputila nikad žešću poruku! (FOTO)

Majka Lune Đogani oglasila se nakon što su stvari njene ćerke prethodne noći prekontrolisane zbog sumnje da ima mobilni telefon

  • 51

Luna Đogani prethodne noći izvedena je iz Zadruge, a u to vreme članovi produkcije pretresali su njene stvari, jednu po jednu!

Razlog je sumnja da Đoganijeva poseduje mobilni telefon, a tim povodom sada se oglasila i njena majka Anabela Atijas, na koju je takođe pala sumnja kada je u pitanju način na koji je Luna dobila telefon, ukoliko ga uopšte ima u Zadruzi.

Obezbeđenje u 2 ujutru izvelo Lunu iz Zadruge, sve stvari joj detaljno pretresli, ona htela da napusti rijaliti! (VIDEO)

- Vrhunac ljudske gluposti... Ono kad pomisliš da posle osporenog imena, prezimena, fizičkog izgleda, mentalnog stanja, telefona, alo... Više nema šta da ospore, pojavi se ovo. Voli vas vaša Razija glavna rasturačica zajedno sa svojom ćerkom rasturačicom (nismo mi krive što smo fatalne, pa nas svi hoće)... Dakle, vaša Raza Bukva Đogaj Atijas (izvinjavam se na ovom poslednjem) njemu još niste našli manu. Ljubi majka Raza svoje oko plavo operisano... Luna Đogaj najnepopularnija ćerka, rasturačica najnepopularnije rasturačice majke (koja se 69 puta udavala)... - samo je deo poruke koju je Anabela napisala.

Evo i kompletne objave, a ispod statusa možete videti i poruku koja je Anabelu "naterala" na ovakvu reakciju:

Printskrin: Facebook

Zadrugarima pušten snimak na kojem Sloba mazi Lunu ispod haljine, ona posramljena pobegla iz sobe, Kija ponavljala: Ovo je žalosno! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    12. januar 2018 | 14:00

    Lepo što nas čitaš, samo tako nastavi, nadali smo se da će glas stići do tebe. A što se tiče toga da ste fatalne... Redovi su uvek bili najduži tamo gde je roba najjeftinija. :)

  • Jeca

    12. januar 2018 | 13:01

    Niste vi fatalne, već lake žene.....

  • Ma...

    12. januar 2018 | 13:09

    Niste fatalne,nego jeftine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA