Bolelo me je... Kija konačno progovorila o tome zašto ona i Sloba nisu imali seks! (VIDEO)

Kristina je u razgovoru sa Jelenom i Anom ispričala detalje iz perioda kada ona i Sloba nisu imali odnose

  • 80

Kako smo pisali i pre nego što je Kristina Kockar ušla u Zadrugu, ona i sloba Radanović oko godinu dana nisu imali seksualne odnose. Razlog je bio operacija koju je ona imala, a Sloba je nekoliko puta rekao da to nije jedini razlog, već i to što ga je ona posmatrala kao druga.

Međutim, Kija je sada u razgvooru sa Jelenom Krunić i Anom Korać otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje o tom periodu i o tome zašto nije spavala sa njim.

- Nisam mislila da je problem u njemu, mislila sam da je u meni. Fizički, bolelo me je... Mi smo pokušavali, mi smo za te dve godine pokušavali i onda sam rekla... Milion puta sam odbijala, "jao, boli me...". Ali sam bila u fazonu da zaista nemam seks van braka, ja bih vama rekla. I onda, ovde, koliko, šest meseci, kao ja ne mogu da izdržim bez toga? Rekla mi je ova, psiholog, "što se više pravdaš, to će manje ljudi da ti veruju". Miki meni govori za taj jastuk, kako ja zavodim po kući... Ja zavodim?! Od svih ovde ja zavodim? Tad mi je sve bilo jasno - rekla je Kija.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marta

    5. februar 2018 | 10:48

    Mikiju je rekla da nije imala sex sa Slobom jer nikad nije ucinio nista da je zavede i da nije osecala sexualnu privlacnost jer je on bio zena u njihovoj vezi.

  • Kofer Sniva

    5. februar 2018 | 11:33

    Ma nije te balvan vrijedan ni u kom pogledu. Sta gid da je bilo, kako god da je bilo, nije valjalo. Vidim u Zadruzi "kpliko je ovah debeli " musko. Moze sami Luni odgovaratti i tipovina takvih djevojaka. Ti si za njega prejaka zena. Lijepo je bilo zabavljanje , ali kada je trebalo zivot graditi, ulagati, raditi - mama Draginje sincic se pogubio. Kija samo naprijed. I sama , i bez njega, i bez Andrije , tvoj zivot ce biti ispunjen, sigurna sam . Konsoliduj redove i juriš u pobjede .

  • Sara

    5. februar 2018 | 11:16

    Al se ova nacitala knjiga i nagledala filmova strasno igra opasnu igru nije zrtva uopšte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA