≫ 

Ako ne smire tu bolesnicu ja ću otkriti istinu o svemu! Gagi Đogani van sebe zbog svađe Miljane i Lune, spreman je da preskoči ogradu!

- Ne budem li video neki boljitak tamo, da smire tu budalu jednu, tog retarda, tu bolesnicu... Ako tu bolesnicu ne budu smirili, ja ću da otkrijem celu istinu o svemu! - kaže Gagi, ali ne želi da otkrije na šta je tačno mislio

  • 80

Miljana Kulić je svojim ulaskom u Zadrugu podigla ogromnu prašinu, a svakodnevni sukobi sa zadrugarima ne prestaju. Tako je bilo i u poslednjem žestokom obračunu između nje , Lunu Đogani i Slobe Radanovića, zbog stvari za koje je smatrala da su joj oni ukrali. Nakon toga izbio je opšti haos, a Luna i Sloba su čak spakovali stvari u želji da napuste Zadrugu.

Od ku*ve i narkomana ne može ni dete da bude normalno! Miljana nikad gore izvređala Lunu, umešao se i Sloba, pa nastao opšti haos! (VIDEO)

Povodom cele ove situacije pozvali smo Gagija Đoganija, koji kaže da je zabrinut za Lunu, te da je njegovoj ćerki teže nego što je bilo mučenima u Aušvicu.

- Mislim da je to sve instrukcija. Počelo je od Saške i Miće koji su navalili na godišnjicu, da bi udarili na Lunu i Slobu. Treba da ih bude sramota, i ja ću uraditi sve, i neke pravne stvari ću da povučem, i ako treba preskočiću ogradu i zaštitiću svoje dete! Žao mi je svog deteta što se nervira i što prolazi takvu torturu, ja sam produkciju nazvao i rekao sam da mogu da diraju Lunu, ali da diraju Anabelu i da etiketiraju Lunu da je ona šmrkala sa Gastozom, da ona (Miljana) napada sve živo, sve ljude unutra napada, a posebno Lunu, a dobro zna da Luna i Sloba drže rijaliti. Ne budem li video neki boljitak tamo, da smire tu budalu jednu, tog retarda, tu bolesnicu... Ako tu bolesnicu ne budu smirili, ja ću da otkrijem celu istinu o svemu! - priča Gagi.

Na pitanje o kakvoj istini je reč, kazao je da ne želi da priča o tome, ali da on dobro zna o čemu govori.

Foto: A. Nalbantjan

Kako kaže, ljude iz produkcije je zamolio da niko od učesnika ne meša ničije roditelje u međusobne svađe.

- Oni kažu da nemaju uticaja. Rekao sam samo: "Molim vas, nemojte da mešate roditelje". Saška vređa mene prvenstveno, Anabelu vređa. Oni se ne drže dogovora i pravila, kazne Lunu kada oni hoće, zato što je ušla u kupatilo, a nekog Mikija koji je osvojio onu sobu tamo i koji radi šta hoće... Mislim, nisu pravila za sve ista! Instrukcije se dobijaju, svi su providni, Mića, Saška i naravno oni će da proslave pet godina (veze, Kija i Sloba, prim. aut.) samo da bi udarili na Lunu i Slobu! Pa, dokle više?! - kaže Đogani.

Na pitanje da li će tužiti Miljanu zbog izgovorenih reči, Gagi kaže da se sprema da otkrije celu istinu.

- Spremam celu istinu, otkriću celu istinu! Planiram da tu bolesnicu, koja nema milosti... Smatra da ako je trudna da ne može niko da je smiri. Ja sam zvao produkciju i rekao sam da je smire, nije moja Luna željna njene "cedevite", nije problem "cedevita". Svi zadrugari su rekli da Luna to ne radi, jer nije željna "cedevite", a ona (Miljana) je željna svega, mučenica. Ide tamo, žicka cigare to je mnogo jadno i bedno. Moje dete je ekstra, napada je Saška, nahuškava Kiju, sve su to igre, sve ja to kapiram, nemam ja ništa protiv toga, generalno, ali mora da postoji crvena linija gde ne može da se prašta. Ajmo sada da Anabela diže neku optužbu, da se bavimo sudstvom. Što se ne pošalje pismo da se ne diraju roditelji, na početku je bila priča da ne smeju da se diraju porodice, da će biti kažnjeni, ja sam to rekao Milici i produkciji. Ja sam rekao "smirite Miljanu, i u igri rijalitija postoji crvena linija"! - kaže Gagi.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Na pitanje kako Anabela reaguje na celu situaciju, Gagi kaže - gore od njega.

- Pa deset puta jače od mene, još gore, bolje nemojte da je zovete. Mnogo nam je teško, prolazimo kroz jedan težak momenat, težak period i lično se plašim za svoje dete, da li će izaći normalno ili će biti neka "luda Nasta". Ovo što se tamo dešava je jedan klasičan Aušvic! Ne daju im da spavaju, da jedu, maltretiraju ih i oni zlostavljaju moje dete! Oni zlostavljaju i Slobu i Lunu, treba da ih bude sramota, njih 30 i kusur! Ja se osećam kao roditelj katastrofa i ne gledam Zadrugu više. Da moje dete neko optuži da je ona uzela "cedevitu"... Moje dete sve ima u životu! Miljana je opasnost po društvo, opasnost po ljude unutra, može neko da je udari i može da odgovara zbog toga, jer ona dovodi ljude do tih stvari - kaže Gagi i dodaje:

Može neko da je udari, a ona je trudna. Oni su namerno ubacili nju, da može tako da se ponaša i da pređe crvenu liniju, da je neko udari i da neko dobije zatvor, zato što ona nosi bebu, a pri tom sve druge teroriše. Juče budi Viktoriju za upaljač, budaletina. Gde je tebi osnovna kultura da budiš ljude zbog upaljača?! Kad nije bio završen zadatak zbog Jelene, svi su ćutali. Niko ne sme da napadne Jelenu, jer Jelena Krunić jedva čeka da je neko napadne. Saška ne sme nikog da napadne jer je pi*da. Što ne napadne Miljanu?! Ne sme, plaši se, pa udari na Lunu. Svi na Lunu! Kakav je to način?! Ta tortura traje 5 meseci. To je klasičan teror, zarad čega? Za gledanost? Da li oni imaju malo milosti, imaju li oni svoju decu?! - ljutito završava Gagi.

(D.B.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Če

    8. februar 2018 | 19:06

    Ti i Anabela ste tako vaspitali ćerku da širi ne"moral" u kući.To je vaše delo.Luna ima vašu podršku.Šta je to Miljana rekla što nije tačno,usresredi se na njene reči a ne na to da li je nju ona pokrala.Luna jeste lopov,ukrala je Kiji muža iako je znala da je oženjen.Ona je ne"moralni"lopov e onaj gleda odozgo.Njegov izaslanik je Muljana,biće ih još.Ti znaš dobro da si od Anabele napravio donekle "poznatu" ličnost e kad je ona to postala,otkačila te je.A sad tvoja ćerka priča najgore o tebi.Miljana care.

  • Miss

    8. februar 2018 | 16:14

    E moj Gagi... E zbog ovoga si i poslao dete u Zadrugu da bi ti i tvoja Raza imali prostor u medijima svaki dan. Nije se culo za vas vec 10 godina, osim po negativnim stvarima. Evo bas juce te pozdravila Luna i rekla da nema sta nisi radio Razi. Takodje, kazes da tvoja cerka nije zeljan cedevite, a sama tvoja cerka je pricala da je bilo dana kad niste imali sta da jedete. I glavni problem za naseg Gagija proslava 5 godina veze! A nije ti bilo tesko kad tvoja cerka rastura tu vezu sto je i sama priznala, javno, da je to uradila. Pa jos rekla da je zavela ozenjenog Slobodana, hvaleci se metodama zavodjenja zvala ga-u krevet da spava sa njom, nudila mu seks i hvatala ga za...i za sve to postoje snimci. A mama Raza savetuju cerku da visoko podigne glavu kad se prikazuje i prica o njenom seksu sa ozenjenim Slobodanom, i da slucajno ne spusta glavu. Sta reci dalje?

  • Ami

    8. februar 2018 | 16:24

    Covjece poklopi se i suti. Da si odgojio tu svoju kcerku i naucio je normalonom ponasanju ne bi sad povampiren bio. Tvoja kcerka je znala il trebala da zna da je Miljana vec bila u rijalitiju i da je sansa da ponovo udje. Za razliku od Miljane koja je u stanju kojem jeste (ne mislim trudnickom)u kojem stanju je tvoja kci jer se mnogo gore ponasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA