Ne glumi damu, priznaj šta smo radili ispod pokrivača! Filip progovorio o akciji sa Marijom Anom ispod jorgana! (VIDEO)

- Ajde zakuni se da ništa nismo radili ispod pokrivača? Znaš na šta mislim - rekao je Filip Marija Ani

  • 7

Zadrugari su odgovarali na pitanje gledalaca, a jedno posebno interesantno voditeljka je pročitala Filipu Đukiću, a tiče se njegovog odnosa sa Kijom i Marija Anom.

- Vređao si Marija Anu da je bolesna i branio Kiju, a onda si ipak odlučio da se pomiriš sa bivšom. Je l' ti žao što si stavio tačku na odnos sa Kijom? - pročitala je voditeljka pitanje.

Moju mamu su ceo život jahali, moj tata prvi! Luna pričala o svojoj porodici, pa otkrila šokantne detalje iz života Anabele i Gagija! (VIDEO)

- Kao prvo, ja se ne sećam da li sam branio Kiju. Pomirenje sa Marijom Anom nije bilo u smislu da smo mi u vezi. Ja njoj ni u jednom trenutku nisam rekao da sam joj oprostio, prešao preko nečega i zaboravio... - objasnio je Filip.

Printskrin: Youtube/ zadruga Official

- Pa je*ali ste se sinoć! Logično je da si prešao! I onda si posle toga rekao da je jeftina, plastična ku*vetina... Je l' tako Maco, je l' si čula i ti isto? - pitala je Miljana.

- Nije, nisu imali seks - rekla je Maca.

- Imali su u 6 ujutru, ja sam videla, ti si spavala! - rekla je Miljana.

- Istina je da je rekao da je plastična, da je ku*vetina i da je umislila da je riba, to je rekao - kazala je Maca.

- Ja se sa Marija Anom nisam pomirio u smislu da budemo u vezi - rekao je Filip.

Printskrin: Youtube/ zadruga Official

- Pa što spavaš onda sa njom u krevetu i grlite se? - pitala je Miljana.

- Pa to mi prija, vrate mi se neke emocije, sećanja...  Što ja moram da budem u vezi da bi legao pored nje? - rekao je Filip.

- Ustala sam da pi*kim, on je bio odozgo, ja sam pogledala u kameru da li ih snima, bio je go gore, dole je bio prekriven jorganom, ona je ležala raširenih nogu , a on iznad nje - objašnjavala je Miljana.

- Ja sam legla kod njega u krevet, on je pokušao nešto sa mnom posle svega. Ja sam mu rekla mogu kao prijatelj da budem kod tebe u krevetu, na šta se on uvredio i krenuo da me psuje - rekla je Marija Ana.

Printskrin: Youtube/ zadruga Official

- Kako ti tako fina i poštena mu nisi dala? - pitala je Maca ironično.

- Posle ove rekonstrukcije događaja da i ja kažem svoju verziju. Ona ovde sada glumi neko ludilo i neku dobrotu. Nervira me što si sve to već radila, a sad si kao svetica. Folira se, ispod pokrivača kaže jedno, a ovako drugo. Priznaj šta si radila ispod pokrivača, ajde! Nemoj da mi glumiš ovde neku damu! Ajde zakuni se da ništa nismo radili ispod pokrivača? Znaš na šta mislim, ali nije bilo seksa - rekao je Filip.

Pogledajte kako je Filip odgovorio na pitanje u vezi Marija Ane:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA