≫ 

Ne znam da li imaju para, ostavila sam je skroz samu! Luna se gušila u suzama zbog Anabele, PRVI PUT javno otkrila šta je stvarno muči! (VIDEO)

- Ona je jedina koja radi, razumeš? - rekla je Luna Slobi, koji je takođe bio iznenađen jer mu nikada nije spomenula problem sa novcem

  • 41

Luna Đogani prethodne noći ronila je suze u pabu, nakon što je Mina Vrbaški njoj i Slobi Radanoviću rekla kako su njihove majke zbog stresa završile u bolnici.

Rekla je da će da je prebije kad izađe! Mina prenela Luni pretnju upućenu Kiji, njena kuma najavila TUŽBU! (VIDEO)

- Jesi li ti napolju ikad išla u bolnicu, da vidiš kako ti je pritisak? - pitao je Sloba.

- Ne - odgovorila je.

- Eto, a ovde si išla. Uopšte nemoj da shvataš to kao nešto ozbiljno. Verovatno joj je skočio pritisak, kad se iznerviraš... - tešio je Sloba.

- Da sam bila pametna pa da sam napravila neku foru sa tim parama, da znam da imaju. To je najbitnije - rekla je Luna.

- U životu nikada nemoj da se nerviraš zbog nečega na šta ne možeš da utičeš. Ti odavde ne možeš da utičeš na neke stvari. Odavde ne možeš ništa, kao što ni ja ne mogu ništa. To je nerviranje, bukvalno, bespotrebno - rekao joj je Sloba.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- To je moja porodica, kako možeš da kažeš da je bespotrebno?  - pitala je Luna.

- Šta pričaš ti? Pričam ti o parama je*enim! - odgovorio je.

- Ti ne slušaš šta ti pričam! Rekla sam, da bar znam da imaju od toga (honorara) da se ne sekiram da li imaju i da li im nešto fali, jer od nje sve zavisi. Ona je jedina koja radi, razumeš? To sam rekla. Nemoj da mi pogoršavaš, ni ne slušaš šta ti pričam - rekla je.

- Ko ti pogoršava? Nisi mi dobro objasnila. Kad je bila za Novu godinu rekla ti je da je sve super, da radi - rekao je Sloba.

- Od nje sve zavisi, ona ako nije dobro onda nije niko dobro! - rekla je Luna.

- Ako je bila u studiju znači da je dobro. Ja kapiram šta tebe muči - rekao je Sloba.

- Ne razumeš što se ja osećam ovako - rekla je.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Razumem, ali sad prvi put spominješ da se zbog toga osećaš tako - rekao je Sloba.

- Osećam bol... Kao da mi je neko zabio nož u srce. Ostavila sam ih sve, ne mogu da se kontrolišem! Mnogo mi je teško. Ostavila sam je samu skroz - plakala je Luna.

- Nije sama. Kako sama? Ima Andreja, sestre... Nije sama - rekao joj je Sloba.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    11. februar 2018 | 13:49

    Ovo je još jedan dokaz da roditelji podržavaju sve njene gluposti samo da donese novac u kućni budžet. Roditelji umesto da rade, guraju ćerku u ponor i etiketiraju je za ceo život.

  • xxx

    11. februar 2018 | 13:49

    Jao koliko patetisanja i glume pred kamerama pa to je neverovatno! Potrosili su sve adute i sada idu na to da ih zbog " tuznih prica" narod sazaljeva! Pa svi sto su u zadruzi imaju mnogo vece probleme napolju pa cute! Jadno i bedno od ovo dvoje, izbacite ih pa neka rade i zaradjuju napolju a ne vukljajuci se i razvlaceci ovde po krevetima i glumeci pred narodom pacenike a uradili su najgoru mogucu stvar u rijalitiju! Fuj!

  • supergnu

    11. februar 2018 | 14:14

    Pa to se zna. Slobica je poslednja nada djogajevih. Luna park je poslat od anabele da zatrudni ali je ispala jos bolja kombinacija posto je ovaj zesca veverica. Svi ovi kvazi pevaci ocekuju milione kad izadju a ne kapiraju da su ubaceni zato sto su nesposobni da maticnoj kuci od pevanja donesu bilo koju kintu. Nije bre estrada samo ja znam da pevam, kitite me ljudi. Zaigrali se malo svi tamo vidim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA