≫ 

Bitka za bundu! Sloba i Kija progovorili o tome što je poklon otišao u Lunine ruke, a jedan komentar je POBEDIO! (VIDEO)

Luni nije bilo drago što je ovo čula, ali se ipak nije bunila jer je bunda završila kod nje

  • 38

Gledaoci su prošle noći imali priliku da postavljaju pitanja zadrugarima. Jedno interesantno pitanje je bilo upućeno Slobi, a odnosilo se na bundu koju je Radanović poklonio svojoj devojci Luni Đogani umesto ženi Kiji Kockar.

Slobi pozlilo, hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

- Ne misliš da bi ispao ljudina i najjači lik na svetu da si bundu poklonio Kiji koja ti je i juče bila najveća podrška?- pročitala je pitanje voditeljka.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Svako to gleda na svoj neki način, poštujem svačije mišljenje. Oni misle tako, ja ne mislim. Najbolje bi bilo da je bila malo veća da sam ja mogao da je obučem. Šalim se. Ne znam na šta bi to ličilo... Mislim da je ovako najbolje, ipak - rekao je Sloba, a zatim se nadovezala i Kija.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Moji fanovi su rekli da je trebalo, ali možda smo mogli i da je isečemo na pola. (smeh) Ne, stvarno nisam očekivala, a stvarno nikad ne bih uzela. Imam ja dosta svojih bundi - rekla je Kija, a onda je poslednjom rečenicom, kako su neki protumačili, poklopila i Slobu i Lunu.

- Ja znam da, kad bih tražila bundu, da bi je Slobodan meni dao - rekla je Kija samouvereno.

VIDEO: Žestoke svađe Lune i Slobe

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papa

    22. februar 2018 | 12:26

    Kija kraljjjjj

  • Sara

    22. februar 2018 | 13:43

    A najveći je hit što ove Kijine reči Sloba nije opovrgao

  • xxx

    22. februar 2018 | 15:12

    Prvo, ta bunda je trebala da pripadne Teodori koja je sa Slobom podelila prvo mesto i to ne velika sramota!! Drugo, trebalo je pokloniti Slobodanu musku bundu ili njemu i Milanu muski poklon! Trece, odakle ideja da se pokloni zenska bunda i to bas Lunin broj i to da dospe Luni koja je nicim nije zasluzila!? Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA