≫ 

Njega čovek može da vrti oko malog prsta... Miljana detaljno objasnila zašto nikada ne bi bila sa Slobom, on se hvatao za glavu! (VIDEO)

- Daleko bilo da bih bila sa njim, zbog stoga što nije moj fizički tip, što ne bih nikada ni sa jednim pevačem - navela je Miljana

  • 3

Miljana Kulić je pred svim zadrugarima objasnila zašto ne bi bila u vezi sa Slobom, Anđelom, kao i ni sa bilo kojim muškarcem iz ovog rijalitija.

Temperamentna Nišlijka je prvenstveno izdvojila Radanovića, koji se tokom njegovog izlaganja hvatao za glavu.

- Nije moj tip muškaraca. Jeste previše dobar, previše iskren, previše naivan u nekim situacijama, to ljudi mogu da iskoriste. Njega čovek može da vrti oko malog prsta zato što je dobar i neiskavren. Daleko bilo da bih bila sa njim, zbog stoga što nije moj fizički tip, što ne bih nikada ni sa jednim pevačem. Znam da ta žena koja je sa pevačem se nikada neće usrećiti. On je danas u jednom gradu, sutradan u drugom. Turneje, nastupi po tri meseca, to ne bih mogla da trpim... - rekla je Miljana, koja je govorila i o drugim muškarcima iz "Zadruge":

Printskrin: TV Pink

- Anđelo je sladak dečko, ali nema harizmu, nije temperamentan, nije dominantan, ne odgovara mi u tom pogledu. Bora je najharizmatičniji, ali ga gledam kao prijatelja.... Sa Slobom nikada ne bih bila, prvenstveno zbog njegove profesije i zbog toga što je oženjen. Oženjeni muškarci me ne zanimaju... - navela je Miljana.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Fenomen Miljane Kulić: Zašto Srbija voli Miksi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    1. mart 2018 | 11:58

    Bravo Miljana. Procitala si ovog balvana . Zelim ti da rodis zdravo dete i naravno da pobedis u rijalitiju.

  • ella

    1. mart 2018 | 15:13

    sloba treba naći treću a ne ove smaračice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA