≫ 

Luni stiglo rođendansko iznenađenje, ona prvo vrištala od sreće, a kad je otvorila prvo pismo briznula je u plač! (VIDEO)

Luna nije mogla da dočeka iznenađenje za njen 22. rođendan

  • 23
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani danas proslavlja 22. rođendan, a tim povodom u Zadrugu je u 16 časova stiglo i nekoliko iznenađenja za nju.

Svađale su se, Miljana je htela da se otruje zbog nje, a sada je Luni dala neočekivan poklon, Đoganijeva ostala bez teksta! (VIDEO)

Nekoliko torti i ruže Lunu su obradovali toliko da nije znala ni šta da kaže od sreće, a kada je počela da čita prvu čestitku krenule su suze.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pokloni koji su stigli za Lunu:

Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Lunči, ljubavi moja. Neka ti je srećan rođendan. Voli te seka najviše na svetu. Nedostaješ mi previše, podrško moja. Ne mogu da zamislim bukvalno dan bez tebe, ali navikla sam se i na to da kad dođem iz škole neće me dočekati moja Luna, moj svet, jedna nasmejana devojka koja širi samo ljubav. Volim te najviše. Izdrži, molim te - prva je čestitka koju je do kraja pročitao Sloba, a koju joj je napisala sestra Nina.

Čestitka joj je stigla i od majke, kao i od Slobinih roditelja.

- Luuuuno, bilo je to pre 18 godina, mart 8. kada sam prvi put držala svoju najlepšu devojčicu - ovako je počinjala poruka za tvoj 18. rođendan. Poželela sam ti najveću ljubav, ali se nisam nadala da će se baš desiti u Zadruzi. Nebo moje, ja znam da si ti moja jer si mi došla iz najlepših snova. Voli te tvoja mama i čekam te tamo gde si me ostavila - napisala je između ostalog Anabela.

- Ljubavi moja, rođendanko moj, sve bih dao da mogu da te zagrlim bar na sekund i osetim tvoj miris. Jaka si i dobro se nosiš sa svime, ponosan sam na tebe. Tvoja ljubav sa Slobom je mnogo jaka, drži se Slobe. Ti si rođena pod srećnom zvezdom. Sve će ovo proći i jednog dana ćete se smejati svemu ovom - napisao joj je otac Gagi.

- Najviše mi znači što sam dobila od njegovih roditelja. To znači da te neko voli i podržava - rekla je Luna nekoliko minuta kasnije.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Fanovi su kutiju oblepili Luninim i Slobinim slikama iz Zadruge, sa izjavama koje su do sada najupečatljivije:

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E, svasta

    8. mart 2018 | 16:52

    Do sada sam cula svasta, bila svedok svakakvih dogadjaja, ali prvo put cujem da roditelji cestitaju ljubavnici svoga sina rodjendan. Bice da sam pogresno vaspitana i kroz zivot isla pogresnih moralnih nacela.

  • Ayla

    8. mart 2018 | 17:44

    Daj pustite curu da se veseli, nisu ni Sloba ni ona usli s planom da se to desi, mladi su, zaljubili su se, sta sad. Kija je zrtva toga ali bolje za nju i njega da ne budu nesretni zajedno. Vidi se da Luna nije zlobna

  • Safa

    8. mart 2018 | 19:56

    Ja tu ne vidim ljubavi neke,samo prema prvom mestu i evricima,zivi bili pa videli.Kad se zadruga zavrsi nece se poznati ni druziti vise.Ovdje samo ima potreba za seksom i da brze dani prolaze,sve ostalo je na silu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA