Dok je Kija plakala Luna je opkoračila Slobu, a onda mu je zavukla ruku ispod trenerke i... (VIDEO)

Ljubavni par uživao je u spavaćoj sobi, dok je Kija plakala u izolaciji zbog suđenja sa Radanovićem

  • 55

Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović tokom jučerašnjeg dana imali su suđenje, koje je prekinuto onda kada je Kristina izletela iz kuće u suzama i otišla u izolaciju.

ZAR NEMA NI MALO SRAMA: Kija u suzama napustila Belu kuću, a ove stvari je zamerila Slobi (FOTO) (VIDEO)

Kija se u izolaciji žalila Ani Korać da joj je teško jer Sloba ćuti dok većina pljuje po njihovom braku, te da onda i on sam to čini.

Sloba je prvo bio vidno neraspoložen za stolom, a onda su on i Luna otišli u spavaću sobu gde je krenulo maženje. U jednom trenutku, Luna je podigla svoju nogu, i jasno se videla Slobina erekcija.

Ostatak pogledajte u našem videu na vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tz

    10. mart 2018 | 13:29

    Bezobrazluku Lune kraja nema. Njoj je vazno da je podrzava Anabela i Draginja. Koje licemerje, a sve da napakoste Kiji. Ali to ne prolazi jer je Kija miljenica naroda za razliku od Lune.

  • Dule

    10. mart 2018 | 17:03

    Samo to i znaju.Jašu po krevetu pred milionima gledalaca.Vidite da ih nije imao ko naučiti kulturi.Roditelji pored žive snaje podržavaju ljubavnicu.O Raziji da i ne pričam,a tek Gazmen ne zna tri reči sklopita.Takvi da nam drže predavanje.Kristina ima više škole nego svi Đogaji i Radanovići.Oni našli da je blate,a sami nemaju ni srama,a ni obraza.Katastrofa.

  • Stihoklepac

    10. mart 2018 | 13:35

    Znade mala kako se to radi, Kija plače, a ona po Slobi skače. Nema kod nje nikakvoga stida, ona Slobu pred svima skida. Ne zna ona kad joj dosta, ima Slobu to da košta. Nemoj Luno, ja više ne mogu, ima jadan da padnem s' nogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA