≫ 

Posle tri dana mučenja i ćutanja Sara i Vojke pobegli od svih, prvi put progovorili o problemima i razlozima raskida! (VIDEO)

- Kad ti kažem da mi nešto smeta, i ti to ponavljaš, i onda ja imam neku reakciju na to, i ti onda na to ispadneš drčna i bezobrazna - objašnjavao je Vojke

  • 5

Sara Reljić i Vojke Đans nedavno su raskinuli svoju vezu, a o tome nisu hteli ni sa kim da pričaju. Sara je svoju posteljinu odnela od Vojketa, a tri dana ni reč nisu progovorili.

Međutim, prethodn enoći rešili su da porazgovaraju o svemu, a kamere su uspele prvi put da zabeleže njihovu raspravu koja se odigrala u dvorištu.

Sara plače, a ti?... Vojketa pitali kako preživljava raskid, posle njegovog odgovora od samo TRI reči niko nije progovorio!

- Kada si ti rekao: "Ja sam prema tebi dobar, doneo sam ti kafu" i onda sam ja tebe pitala: "Kakva sam ja prema tebi?" Ti se toga ne sećaš? - pitala je Sara.

- Sećam se. Kad si rekla: "Ajde, idi odavde" - rekao je Vojke.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Nije tačno, ti si mi rekao da se ponašam drčno i bezobrazno prema tebi - rekla je Sara.

- Ne, to sam ti rekao vezano za ono "tišina". A je l' nisi ispala drčna i bezobrazna? - pitao je Vojke.

- U tom momentu? Nisam! - odgovorila je ona.

- Kako nisi? - pitao je Vojke.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Dobro, okej i da jesam! Ti si rekao da sam drčna i bezobrazna prema tebi! - rekla je Sara.

- Dobro, pogrešno sam se izrazio, mislio sam vezano za tu situaciju. Nisi drčna i bezobrazna sada i kada blejimo, nego vezano za tu situaciju si drčna i bezobrazna - rekao je Vojke.

- Ja sam te pitala: "Ti stvarno misliš da sam ja takva?" Ti si rekao: "Da". Ja smatram da nisam i da u mom ponašanju ništa ne treba da se promeni! Kad sam drčna i bezobrazna?! - pitala je Sara.

- Kad ti kažem da mi nešto smeta, i ti to ponavljaš, i onda ja imam neku reakciju na to, i ti onda na to ispadneš drčna i bezobrazna - objasnio je Vojke i dodao:

- Komšije pitaj za mene i oni bi rekli: "On to ne bi trpeo"!

- To je meni slika naše veze kako sam ja super, kul i onda ti meni na globalnom nivou kažeš za kafu. Onda sam ja tebi rekla: "Dobro kakva sam ja?" I onda si ti rekao da sam takva i takva i to se skroz razlikuje od slike koju ja imam u glavi o našoj vezi. U glavi mi je da ja ni malo ne treba da se promenim i da moja percepcija naše veze uopšte nija bila da sam ja drčna i bezobrazna prema tebi, jer si još par stvari rekao i mnogo mi je žao što ne mogu da ih se setim - rekla je Sara.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja ću ti reći - rekao je on.

- Pa nećeš mi reći, zato što se nisi setio ni ovoga! Verovatno si mi rekao i da nisam tolerantna, a smatram da sam tolerantna - rekla je Sara.

- I da ti je pojačan ego - dodao je Vojke.

- Ajde sad da si ti na mom mestu i da ti neko kaže nešto deseto, šta bi ti uradio u tom momentu? - pitala je Sara.

- Kao što sam i uradio. Razgovarao bi. Ti mene od*ebeš i ja hoću da razgovaram sa tobom i dalje, zato što mi je stalo - rekao je on.

Pogledajte raspravu Sare i Vojketa prvi put nakon raskida:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    15. mart 2018 | 15:01

    Tako rade mladi, vaspitani i iskreni ljudi, kojima ne trebaju zvona i praporci. Sara i Luna su isto godište. Samo kažem .

  • Jasna

    15. mart 2018 | 17:07

    Njih dvoje su meni bas slatki, i nadam se da ce se uskoro pomiriti.

  • Kiki

    15. mart 2018 | 17:34

    Mnogo su slatki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA