Matoru pitali da li je bilo seksa, ona bez blama priznala i pred svima iznela detalje akcije, Sanja propala u zemlju! (FOTO)

Sanji je papirom prekrivala lice, nije smela nikoga da pogleda u oči posle ovoga

  • 9

Nova igra istine među zadrugarima počela je uzbudljivo, a budući da je nekako ceo dan tema u Beloj kući seks, tako je otpočeto i ovo veče. 

Otac Sanje Stanković progovorio o ćerkinom priznanju da je biseksualka i tome šta će prvo uraditi kada ona izađe iz Zadruge! (FOTO)

Matora je dobila direktno pitanje, a ono je glasilo da li je imala seks sa Sanjom. Prvo se samo nasmejala i ćutala, što su mnogi protumačili kao prizanje, a onda... otkrila je sve.

- Nije bio seks seks, ali nešto se dogodilo. Posle Mikijeve žurke je bilo nešto - rekla je Matora, a onda još dodala:

- Nije bio baš seks, ali smo se, onako, dohvatile - rekla je, zbog čega je Sanji bilo vrlo neprijatno.

Printskrin: TV Pink

- Šta da radim kad mi se uvek prije*e ujutro kada spavam pored nekog?! Oko šest-sedam, uvek... - objašnjavala je Matora, a Sanja joj je stidljivo signalizirala da ne detaljiše.

- Ćuuuti, ajde, postavljaj neko pitanje - rekla joj je Sanja, sve vreme se sakrivajući iza belog papira koji je držala u rukama.

Printskrin: TV Pink

- Pa šta da radim? Nije to sramota... Morala sam tako da kažem - uzvratila joj je Matora, a ona je i dalje papirom zaklanjala lice...

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA