≫ 

Od slatke devojčice do skandal majstora: Pogledajte kako je Mina izgledala dok je išla u školu! (FOTO)

Tek punoletna Mina bila je potpuno drugačija u periodu dok nije bila poznata, i dok je pohađala školu

  • 7
Foto: Marko Jovanović

Mina Vrbaški u javnost je dospela prvo kao drugarica Soraje Vučelić, te nekolicine gradskih starleta sa kojima je bila bliska, a potom i zbog privatnih snimaka Šaka Polumente koje je plasirala, a koje joj je navodno direktno on slao.

Cela zemlja se smeje njoj i Slobi, imala je seks u kokošinjcu, a kaže da ju je moja Mina razočarala! Šok intervju Ivane Vrbaški

Kako je sama pričala, školu je napustila, borila se sa depresijom, a bila je i na lečenju u jednoj bolnici. Međutim, kada se pogledaju njene fotografije iz školskih dana, vidi se slatka, nasmejana i pozitivna devojčica, za koju niko nije mislio da će se u javnosti naći na način na koji jeste.

Podsetimo, Minina majka Ivana rekla je kako je dete iz škole ispisala upravo zbog afere sa Šakom, te da će po Mininom izlasku iz Zadruge odlučiti šta će dalje.

Foto: A. Nalbantjan

- Mina je završila prvi razred srednje škole i lično sam je ispisala kada je počelo sve ovo da se dešava oko Šaka. Htela je da napravi pauzu jer nije mogla da izdrži pritisak i napravile smo da dogovor da pauzira godinu-dve. Dogovorile smo se kada se završi rijaliti da ćemo sesti i videti šta ćemo dalje. Jedna od opcija jeste da završi odbojku i nastavi da trenira, a druga je da nastavi vanredno školovanje - rekla je Ivana.

Evo kako je Mina nekada izgledala:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

VIDEO: Šta je Mina pričala pred ulazak u Zadrugu

Mina kao tinejdžerka:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    27. mart 2018 | 14:27

    Ličila na zensko...

  • Лицемер

    27. mart 2018 | 17:32

    Да заврши одбојку и да игра!? Мој комшија из шале говори сину ако не будеш учио играћеш фудбал у Звезди. Ово ми тако звучи.

  • Tina

    27. mart 2018 | 17:07

    Pa sta joj se dogodilo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA