≫ 

Šok nad šokovima! Kija i Sloba se ljubili u štali posle njegove svađe i raskida sa Lunom! (VIDEO)

Nakon sat vremena razgovora Kija je zagrlila Slobu, nakon čega je pao i poljubac

  • 29

Nakon žestoke svađe između Lune i Slobe koja je prethodne noći izbila nakon njenih reči da vise ne može da bude sa njim zbog pritiska koji ima, Kija je otišla da uteši jos uvek zakonitog muža.

Sloba se povukao u ekonomsko dvorište, gde ga je Kristina našla. Nakon sat vremena razgovora Kija je zagrlila Slobu, nakon čega je pao i poljubac!

Kija i Sloba su nakon poljupca pitali jedno drugo šta će sada da rade, ali su se složili oko toga da veći skandal od onog koji je već napravljen ne može da bude.

Gledaoci koji su u sitne sate ispratili sve ovo, čemu se apsolutno niko nije nadao, šokirani su! Dok neki žestoko osuđuju Slobu nazivajući ga najstrašnijim imenima, drugi se raduju očiglednom pomirenju para koji je podelio Srbiju.

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

Aprilililili! Srećan vam Dan šale i nadamo se da se niste naljutili na nas! Ipak je Svetski dan šale. Ako još niste smislili kako da prevarite nekoga - samo im pošaljite neki od naših PRVOAPRILSKIH TEKSTOVA! U komentaru nam napišite šta ste smislili i kako je prošlo.

Daljinac

(A.Prililiić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceda

    1. april 2018 | 10:23

    Produkcija i ne sanja koliko bi podigli gledanost kada bi se to sa pomirenjem Kije i Slobe,zaista dogodilo. Za to je samo potrebno da izbace Lunu iz Zadruge.

  • Ljubav

    1. april 2018 | 11:26

    Kija zaslužuje boljeg čoveka ovog ni u sali...

  • Stihoklepac

    1. april 2018 | 12:10

    Baš vam dobra ova šala, mora da je Anabela u nesvest pala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA