Život mi se smučio, utroba mi se prevrnula! Miki pričao Slobi o akciji sa Nadeždom, ali je žestoko pokušao da ga prevari! (VIDEO)

- Ja gledam ovamo, sve na ovu stranu, a ne vidim da je ona sa druge strane u ćošku... Kad sam ja video, stomak, utroba mi se prevrnula! - objasnio je Miki misleći na kameru

  • 20
Miki priča Slobi šta se dogodilo u kokošinjcu i pokušava da prikrije seks sa Nadeždom, Printskrin: Youtube

Miki Đuričić i Nadežda Biljić prethodnog dana u popodnevnim satima imali su akciju u kokošinjcu, misleći naravno da baš u tom ćošku nema kamera.

Neće napraviti karijeru, ali udaće se za Mikija! Evo šta Nadeždina majka kaže o seksu o kojem bruji region! (VIDEO)

Međutim, kada su videli da i u tom delu postoje kamere koje su zabeležile ceo njihov seks, odmah im se pokvarilo raspoloženje. Oboje su bili u šoku, a Miki nije prestao da priča o onome što se dogodilo misleći da ništa od njegove priče neće otići u etar.

On je odlučio da se izjada Slobi Radanoviću, ali je ipak pokušao da sakrije pravu istinu. Međutim, Radanović je pročitao između redova i shvatio da ga Đuričić laže.

- Znaš šta sam ja radio? Ja sam mislio da neće doći ručak, i ja odem u drugo dvorište i uzmem jednu gusku i sredim, ne vidim da me kamera snima i ja već spremio vodu... Kad oni viču: "Evo stiže ručak". Došli, oduzeli gusku, grdili, rekli da sam idiot, da ne sme to da se ponovi... Ko zna, možda ću snositi i posledice. Sad se ja sekiram. Nisam znao da ima tamo kamera. Lepo si ti meni rekao da u šteku ima kamera. Ja sam mislio da ima u prvom, da nema u drugom, ja sam tu gusku hteo da uredim... Ja gledam ovamo, sve na ovu stranu, a ne vidim da je ona sa druge strane u ćošku... Kad sam ja video, stomak, utroba mi se prevrnula! - pričao je Miki "u šiframa".

Miki priča Slobi šta se dogodilo prošle noći u kokošinjcu, Printskrin: Youtube

- A neće ništa biti... - dodao je Sloba.

- Grdili su, oduzeli gusku, sve... - rekao je Miki, a za one koji nisu toliko upućeni, "guska" je šifra za Nadeždu.

- Jok, daće ti gusku da paradiraš sa njom! - rekao je Sloba smejući se iz sveg glasa.

- Ja sam mislio da je kamera samo u prvom delu, da nema u drugom! Kad sam ja pogledao gore, kad sam video ono malo okruglo, presela mi i guska i sve... Život mi se smučio! Au blama, au tuge! - rekao je Miki, ali Sloba mu nije poverovao.

- Pa nisam ja gusan... - rekao mu je Radanović koji je shvatio o čemu je reč.

Pogledajte kako Miki objašnjava Slobi šta se dogodilo u kokošinjcu prošle noći:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    9. april 2018 | 18:40

    meni je ovaj Sloba nekada bas zanimljiv, steta sto nije 'igrao' ovde samostalno, bez Lune i bez Kije...ovako su ga obe samo spustile..

  • Goran

    9. april 2018 | 18:00

    Treba da se zahvali Nadeždi što mu je dala,inače je nije video ko zna koliko.A ne da glumi ludilo neko

  • Milos

    9. april 2018 | 13:21

    Folirant, pravi pricu za novinare i pitanja gledalaca.. Blizi se kraj..!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA