≫ 

Treba da bude srećna što je Luna odvela Slobu! Evo sta je Anabela rekla o Kiji nakon snimka na kojem plače i povraća

- Ja sam prva rekla, trebalo je da uđe. I treba da se bori za svoj brak. Ali ne tako što će reći imam dečka u Budvi - rekla je Anabela

  • 88

Kristina Kija Kockar imala je turbulentnu nedelju iza sebe. Podsetimo, u jednom momentu ona je plakala i povraćala posle svađe sa Slobom, a celu ovu situaciju prokomentarisala je iz studija televizije "Pink" Lunina mama Anabela Atijas.

- Aplauz! Proglasite večeras gospođu Kockar pobednicom, da se razilazimo više. Ja ne mogu, majke mi... Kako to kada se svaki put Filip i seks u WC-u pomenu, ona doživljava ovakve napade... S druge strane, ja znam, meni je lično rekla da mora da uđe u rijaliti... Ništa joj nije smetalo, samo da ostane što duže, samo da osvoji nagradu i sada odjednom plačeš. Gurnula si mu drugom čoveku u ruke. S druge strane, posle ovoga, ja navijam da se njih dvoje pomire. Molim vas, na silu vratite čoveka ženi! Nevezano za Lunu, ja, kao žensko, stvarno ne bih ovo... Bar malo dostojanstva - rekla je Anabela i nastavila:

Kija Kockar Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ali, opet kažem, kako svaki put kada se seks sa Filipom pomene. Kako? Kako uspe da izmanipuliše kompletnom ovom pričom i produkcijom. Mislim, ja znam da to nije tako. Svi rade svoj posao i treba. Prosto, postoje ljudi koji vide objektivno. Ovo najiskrenije govorim. Ja sam prva rekla, trebalo je da uđe. I treba da se bori za svoj brak. Ali ne tako što će reći imam dečka u Budvi. U čemu je razlika između njenog braka, koja je prekršila onog momenta kada je našla dečka u Budvi, i Slobe, koji je našao Lunu ovde. Ja ne znam, ili sam ja luda ili brak po svaku cenu, pa makar i brak u kom nema ljubavi. Ne razumem, ko podržava brak u kom nema nežnosti, seksualnih odnosa dve godine? Kakav je to brak? Ona treba da bude srećna što je ova Luna odvela ovog Slobu.... Ja bih slavila na njenom mestu, iskreno - rekla je Anabela.

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILOŠ

    16. april 2018 | 13:19

    ĐOGAJI, GDE VAM JE OBRAZ?DEVOJKA OD 22 GODINE SPAVA I RASTURA BRAK OŽENJENOM MUŠKARCU PRED MILIONIMA GLEDALACA.VI SVE TO PODRŽAVATE I PLJUJETE ZAKONITU SUPRUGU.SRAM VAS BILO.

  • Nikita

    16. april 2018 | 00:22

    Sumnjala sam da je ova zena horor a nakon njenog aplauza, nema sumnje da je ona najotrovnija zena koju sam ikada videla. Tolika mrznja, gnev, gordost, nije ni cudo sto ne moze da prepozna istinsku patnju a ni istinsku ljubav. Zlo, veliko.

  • Marija

    16. april 2018 | 10:42

    Tako je Anabela! Svaki put kada se spomene se.s sa Filipom Kija se "baca" u trans i pravi laznu svadju sa Slobom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA