≫ 

Bilo je baš tesno! Ovaj takmičar je sa 41 odsto glasova napustio Zadrugu (FOTO) (VIDEO)

Nominovani takmičari bili su Luna Đogani i Toma Panić

U rijalitiju "Zadruga" održano je još jedno izbacivanje. Nominovani za ispadanje bili su Luna i Toma, a njih dvoje prvo su se takmičili u igri sa lopticama. Budući da je bilo nerešeno u igrici, 3 prema 3, nije bilo dupliranje glasova, tako da su odlučivali samo glasovi publike.

Toma i Luna se takmiče u igrici Printskrin: TV Pink

Ubrzo, Ognjen je saopštio ukupne rezultate. Luna je na kraju imala 59 odsto glasova, a Toma 41 odsto. To znači da je Panić napustio "Zadrugu".

Ono što je sada poznato jeste da je jedan par iz "Zadruge", bar na kratko, rastavljen. U ovom slučaju Toma, koji je izbačen, i Mina koja je ostala u rijalitiju.

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    16. april 2018 | 11:40

    Pa ja se pitam pa sta i da je Luna izasla jel mislite da to nesto menja u odnosu Kije i Slobe ili u vasim zivotima. Ono sto je Kija radila 5 godina radi i sada izludjuje i maltretira Slobu. Cak i da pobedi pa sta. I dalje ce se svako vratiti svon zivotu. Sloba sigurno propasti nece a ta ista Zorica koja spletkari rado bi ga videla kako peva u njenoj kafani. Kod nje niko vise od kolega ne dolazi nego samo skuplja ficfirice i neuspele pevace. Sve mi znamo. Posto toliko podrzava Miljanu i Kiju mozda i one propevaju ili mozda ima druge planove za njih.

  • Olja

    16. april 2018 | 08:12

    Sta ovde da komentarisemo,nesto sto smo znali.Prekinuto glasanje nikad kasnije,cekalo se da gospodjica skupi dovoljno glasova.Drago mi je barem sto je bila mala razlika.

  • Zenica

    16. april 2018 | 07:57

    Pa,nije iskazana neka posebna podrska toj "fatalnoj ljubavi",bar ne prema procentu glasova,Anabela je (moguce) ocekivala znatno veci procenat istih... Inace,Anabela je sinoc ispoljila nevjerovatnu dozu cinizma i pri tome (opet naravno) relativizirala cinjenicu da je njena kcerka usla u vezu sa ozenjenim muskarcem... A,sve to zbog "igre" (kako je ona sve ovo nazvala),odnosno osvajanja novcane nagrade zbog cega "Anabelica" sve ovo i radi i zbog cega ovako medijski istupa,na jedan destruktivan i zapravo primitivan nacin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA