≫ 

Priđe li ti neko na metar, glavu ću da mu rašrafim! Brutalna svađa Zorice, Lune i Slobe, pevač opet udario rukom o zid (VIDEO)

- E to sad javno govorim! Na metar joj neko priđe glavu ću da mu rašrafim! Ona će njoj da se unosi u facu, matora babuskera...  - ponavljao je Sloba besno

  • 74
Obezbeđenje sprečava incident između Zorice, Lune i Slobe, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Zorica Marković i Sloba Radanović prošle noći su se žestoko posvađali zbog toga što se po Slobinom mišljenju Zorica loše ponela prema njegovoj devojci Luni Đogani, pa joj se jednom prilikom unela u lice.

Bilo je baš tesno! Ovaj takmičar je sa 41 odsto glasova napustio Zadrugu (FOTO) (VIDEO)

Nakon toga Radanović je poludeo od besa, pa je vređao Zoricu, a onda je sa Lunom otišao u sobu za izolaciju gde su on i Đoganijeva nastavili da komentarišu celu situaciju.

- Pa to stavi u usta mami! - dovikivala je Zorica nakon što joj je Radanović pokazivao srednji prst.

- Stavi ti! Da ti je*em mamu ja u pi*ku! Je*aću vam svima mamu ja! - rekao je Sloba besno i udario rukom od zid.

Sloba udara rukom o stub, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Alo! Hoćeš opet riuku da s*ebeš?! - pitala je Luna.

- Neću ništa da s*ebem! Je*aću ja njima mamu svima! Svaka budala dođe ovde da se istresa na njoj! - vikao je Sloba.

- Uvedite bre nekog ko će malo nas da štiti, pi*ka vam materina! - viknula je Luna verovatno misleći na produkciju.

- Hoće ku*ac na njoj da se istresa svaka budala! Je*aću im svima mamu ja u pi*ku! Ja spavam ovde sad, potrčci mogu da spavaju u jednom krevetu, boli me ku*ac! Ovo je naš krevet od sada do kraja rijalitija! Priđe li ti neko na metar je*aću  mu mamu u pi*ku! Priđe li ti neko na metar glavu ću da mu rašrafim! E to sad javno govorim! Na metar joj neko priđe glavu ću da mu rašrafim! Ona će njoj da se unosi u facu, matora babuskera...  - ponavljao je Sloba besno, a onda je dodao:

- Ovde ostajemo do kraja rijalitija, veruj mi da me ništa ne zanima! Ne ulazimo u kuću više! Ne znam kakva je kazna i posledica, ali iz ovog kreveta ne ustajemo!

- Kakvi debili ljudi! Koje je to zlo! U životu to ljudsko zlo nisam upoznala! Sad će oni mene da maltretiraju što ja nisam imala glasova koliko su oni želeli da imam! - zaključila je Luna.

- Neće niko da te maltretira, ja ću svima da im je*em mamu! Pun mi ih je ku*ac više! Neće onba tebi da se unosi u facu! Kako mene izbegava, a tebi sve, samo se tebi obraća! - rekao je Sloba.

Nakon ovoga, voditeljka Dušica Jakovljević rekla je kako se Slobin komentar da će do kraja rijalitija ostati da spava tamo gde po pravilu spavaju potrčci tumači kao bahaćenje i neprihvatljivo ponašanje.

Pogledajte žestoku svađu nakon što je Ognjen Amidžić saopštio procente glasova:

"To je virus!" Kaća Živković je pobedila na Farmi, a evo šta kaže o Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    16. april 2018 | 13:56

    Produkcijo kaznjavaj ove bahate i nevaspitane,Slobu i Lunu.Oni svojim ponasanjem vredjaju i VAS i Nas. Prebacujemo program kada su oni u kadru.Nepodnosljivi su.

  • Ljubav

    16. april 2018 | 13:29

    Koji je ovo psiho teror! Slobo, izdrzi jos malo. Ne gubi zivce. I ako mi je jasno da bi i najaci u toj grupi i okruzen takvim ljudima poludeo. Brani on svoju Lunu... ❤️

  • COA

    16. april 2018 | 11:27

    Ovi dvoje sami sebe mrze. Odkako postoji rijaliti u Srbiji dva veca smora i nemoralnija lika nisu ucestvovala u takmicenju! NAPOLJE NEKULTURNI LIKOVI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA