≫ 

Andrijana u suzama rekla Đeksonu da ne želi seks u Zadruzi, a njegova reakcija je bila totalno neočekivana! (VIDEO)

Andrijana je stavila do znanja Đeksonu da ne želi da razmenjuje nežnosti sa njim ispod pokrivača, jer to može izgledati kao da imaju seks

  • 9
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson, Printskrin: Youtube

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson nedavno su započeli vezu na iznenađenje kako publike tako i ostalih zadrugara. Međutim, sada je prvi put došlo do ozbiljnije svađe između njih.

Andrijana je zamerila Đeksonu zbog ljubljenja ispod pokrivača i smatrala je da je to njihovo razmenjivanje nežnosti ostalima delovalo kao seks.

Nakon ovoga usledila je i prva ozbiljnija rasprava između njih dvoje, nakon koje se Andrijana rasplakala.

Priđe li ti neko na metar, glavu ću da mu rašrafim! Brutalna svađa Zorice, Lune i Slobe, pevač opet udario rukom o zid (VIDEO)

- Nije isto kad se ljubimo, a kad ti držiš ruke ispod jorgana i kad si dovde pokriven! Ti o tome ne razmišljaš uopšte! - rekla je Andrijana.

Andrijana i Đekson se raspravljaju, Printskrin: Youtube

- Pa i ti mene maziš konstantno! U čemu je razlika? Znači moram da se otkrijem da bi me mazila?! - pitao je Đekson.

- Da, moraš! Tako mi je retardirano što moram da pričam o ovome! Radila sam šta sam htela ceo život, bolelo me uvo šta će ko da kaže! Došla sam ovde, moram da vodim računa prvo zbog sebe, a onda zbog svega ostalog... Neću da se po*erem po svemu! Nisam ni ja časna sestra, ali neću da se po*enjam po svemu što sam radila - objasnila je ona.

- Voleo bih da vratim vreme u nazad, da se ne smuvam ni sa jednom od njih, da se smuvam sa tobom... Ne plašim se samo da te ne izgubim, plašim se da ne prestaneš da me maziš, da me ljubiš... - rekao je Đekson.

- Ti ne znaš koliko se ja kontrolišem za to. Ako ne možeš da izdržiš, nemoj na silu da budeš tu. Bolje da ništa ne bude između nas nego da na silu radiš neke stvari - rekla mu je Andrijana.

Samo ti mene možeš da ostaviš, zapamti. Ja tebe neću - na veliko iznenađenje rekao je Đekson.

Pogledajte raspravu Andrijane i Đeksona:

Sećate li se najburnije ljubavi rijalitija, "Ćeranića"?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    16. april 2018 | 14:24

    Bravo Andrijana! Dokazi da čovek nije životinja i da može da kontroliše svoje nagone! Ti si svesna da postoji život i posle Zadruge! Ne treba sutra da ti deca gledaju sex snimljen u Zadruzi 👎

  • A 😄

    16. april 2018 | 18:58

    Bravo Andrijana. A i bravo Đeksonu sto je ovo rekao. Video je on sta je i kako. Zato joj je rekao da moze ona njega ostavit da on nju nece ostavit video je da je to to da njoj nije odmah do seksa pred milionima kao njegove prethodne sto su bile. Naravno kao i svaki muskarac smuvat ce onu jednu pa ako mu da da i kad zavrse kraj. A ovako sa ovom nece lako bit kraj.

  • Elly

    16. april 2018 | 15:15

    Sta moze Skoda od devojke da napravi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA