≫ 

Kada je čula da je Miljana otišla kod lekara, Luna besno rekla: Dabogda se nikad ne vratila! (VIDEO)

Luna ne može da sakrije koliko joj smeta Miljana

  • 62

Očigledno je da Luna ne može da podnese Miljanu posle niza svađa koje su Sloba i ona imali sa Kulićevom, i priznala je da bi volela da Miljani vidi leđa.

Ako ona uđe u Zadrugu, ništa više neće biti isto: Haos je zagarantovan, a favoriti će se hvatati za glavu (FOTO)

Na početku sastanka Bane je konstatovao:

- Miljana visi kod lekara.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

A na to je reagovala Luna koja je besno sebi u bradu izgovorila:

- Dabogda se nikad ne vratila!

Luna o Miljani:

VIDEO: Zašto je Miljana jedna od omiljenih rijaliti igrača

Video: Sve seks akcije Slobe i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    18. april 2018 | 22:39

    Posto je to Luna sad ce je ona novinarka ili neko drugi ce je smarati za to pa ce reci iz usta da joj vade, tj da Luna kaze ono sto bi oni voleli da cuju a i Slobu ce nadovezati na to verovatno. Naravno posle vi pisete gluposti kako ima protekciju i to. Ima protekciju ali ne vise od ostalih. Ni Kiju ni Filipa niko ne pita za ono u hotelu nakon sto je Filip priznao sta su radili. To se zataskalo sad. Verovatno je kuma ili neko Kijin rekao da im vise to ne pominju tako da eto vidite da svi pomalo imaju protekciju. Svako ko je bitan za rijaliti ima protekciju i tako i treba. Miki, Sloba, Luna, Kija.... Budimo realni. Nemojte mi sad samo ono vase "realno opet nisi realan". Ako tako mislite slobodno napisite zasto i gde gresim a ne bez veze pisete da bi pisali. Napisete to a ni sami ne znate zasto, tj jer samo jer vam se ne svidja komentar. Ja postujem tudja misljenja.

  • ns

    19. april 2018 | 07:48

    Sta je cudno rekla Luna?Ona nije klela Miljanu i bebu. Nego je Luna prosto ne zeli u zadruzi.Kako uvek sve izvucete iz konteksta kad kaze Luna. Nisam neki fan Lune ali gledam realno

  • hh

    19. april 2018 | 03:09

    Ova miljana nije uredna s mozgom vodite ke kuci jeste li vidili koliko je sinoc na zurki bila pijana a trudna ona je za popovacu to je bila psiho bolnica iz koje malo njih izlazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA