≫ 

Ceo studio im se poklonio: Tanja i Duško pokidali na Zadrugoviziji, voditeljka Dušica zaplakala, Đekson i Andrijana se poljubili (VIDEO)

- Želim da kažem da ste bili fenomenalni, ježila sam se - rekla je Marina Visković

  • 7

Tanja i Duško bili su impresivni u "Zadrugoviziji". Oni su na perfektan način izveli hit "Princeza", a bili su toliko dobri da im je na kraju ceo studio aplaudirao.

- Želim da kažem da ste bili fenomenalni, ježila sam se! Rekla sam da ću da ocenjujem onog ko me najviše zabavi, a mi smo svi zbog vas odlepili, uživam kad neko dobro peva - rekla je Marina Visković.

Voditeljka Dušica Jakovljević zaplakala je u bekstejdžu, a na kraju Duško je rekao nešto što je oduševilo njegovu ćerku Andrijanu i Đeksona.

- Ja bih da kažem nešto, ako nemate ništa protiv. Ja sam imao protiv što se Andrijana zaljubila u njega, jer je bio loš na prvoj zadrugoviziji, a sada hoću da im dam blagoslov i hoću da se poljube kad izađu - rekao je Duško, a Andrijana i Đekson su se poljubili.

Đekson i Andrijana se ljube Printskrin: TV PInk

Pogledajte nastup:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA