≫ 

Sloba napustio Zadrugoviziju, pobesneo jer su Lunu izviždali, a kad je Kija donela nagrade uradio je nešto što je sve šokiralo! (VIDEO)

Radanović se odmah nakon nastupa vratio u Zadrugu, a bio je toliko ljut da ništa od nagrada nije želeo da zadrži za sebe

  • 53
Sloba Radanović i Bora Santana, Printskrin: Youtube

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović prošle noći nastupili su zajedno na Zadrugoviziji 3 i svojim nastupom oduševili su stručni žiri, fejsbuk pratioce i publiku.

Iako su mnogi očekivali da će čak tri pobede oduševiti Radanovića, on je napustio šou i vratio se u Belu kuću pošto se posvađao sa svojom ljubavnicom Lunom Đogani.

Završena Zadrugovizija 3: Kija i Sloba osvojili 3 nagrade, Luna i Bane jednu, ali onu najvredniju (FOTO) (VIDEO)

Sloba je bio vidno neraspoložen i besan, jer mu nimalo nije prijao osećaj kada su se iz publike u studiju čuli zvuci koji nisu odobravali njeno pojavljivanje na sceni.

- Ovo je njena (Kijina) pobeda, nije moja! Oni su njoj skandirali kada je izašla "Kija, Kija...", a njoj (Luni) su vikali "Uaaa!"... Šabani šabanski! - objasnio je Sloba.

- Ti si se zbog toga iznervirao? - pitao je Bora.

- Neka se nose! Ne zanima me ništa više, ni te pobede, ni nagrade! Po*erem se na nagrade i pare! - rekao je Radanović, koji je pre toga po kući podelio novac koji je zaradio za tri pobede sa Kijom!

Radanović daje pare koje je dobio pobdivši sa Kijom u duetu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Naime, iako je bio besan zbog toga što se posvađao sa Lunom koja ga je napala da ju je ponizio, Sloba se "istresao" na drugoj strani, tačnije na način da ne prihvati nijednu nagradu koju je dobio pobedivši sa Kijom.

Nekoliko minuta pre razgovora sa Borom Santanom, o istoj temi Radanović je pričao sa Lunom Đogani.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Evo, kunem ti se, u ovakvim situacijama izgubim volju za životom! - rekao je Radanović.

- Šta se sad desilo pa si se toliko razočarao, šta se promenilo to?! - pitala je Luna.

- Razočaran sam u sve, ovo je pobeda njena, a ne moja. Nikad nikom neću moći da objasnim šta je u mojoj glavi i ne želim, prolupao sam. Imamo još 20 dana samo - rekao je Sloba.

- Ja sam tvoj prijatelj - rekla je Luna.

- Niko me ne razume, ja sam svoj život ostavio ovde...nikad ti neće biti jasno, nikad. Niko se neće igrati mojim živcima! - rekao je Sloba.

Mislim da nije prestala da ga voli: Zorana Stefanov podržava Kiju, a o Slobi kaže ovo:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    8. maj 2018 | 11:44

    Ovaj " covek" je sinoc napokon otkrio svoje pravo lice! Glumi zrtvu, a u stvari je tiranin bez postovanja i kajanja. Umislio da je zvezda, a ne zna da je omrazen kao malo ko dosada.

  • Nika

    8. maj 2018 | 12:36

    Da li se zaista smatraš kompetentnim da ovakvo nešto kažeš znajući da stotine kamera snima,a ušao si bez honorara kao pevač sa nadom da će narod čuti za tebe.Ili si jednostavno kreten.On se oseća krivim jer zna zašto je izviždana.I zna šta ga čeka kada izađu.I smučila su nam se priče kako su se oni samo zaljubili.Nikoga nije briga da li se vole ili ne,ko njima osporava ljubav,pa svima nam je jasno da postoji i da je ispravno da tu svoju ljubav žive.Mi osporavamo sve ostalo!A najviše da je Kristina ista kriva u ovom cirkusu!Luna je izviždana zbog sebe same.Veći je procenat ljudi koji Lunu ne podnose nego onih koji Kristinu podržavaju.Šta više nakon toga reci?A ovi sa tri zuba u glavi koje Slobodan spominje...te ce najviše viđati oko sebe kada izađe,svestan je toga i sam.

  • Nevena

    8. maj 2018 | 11:40

    Jedina stvar zbog koje svi osudjuju Kiju je sto niko ne shvata sta ona trazi sa njim i zasto ga velica kao Boga, a nije dostojan cipele da joj obrise. Ne ide mi u glavu, kome covek moze da veruje kad gledamo kako muz preljubnik svim silama pokusava da unisti zvoju zenu i kako se u trenutku pretvori u njenog krvnog neprijatelja, a ona se i dalje bori za njega? Toliko ga boli to sto je napolju vole i podrzavaju, da dobija nervne slomove, jer ne ide po njegovom planu. Dno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA