≫ 

Luna se izlanula pa otkrila deo tajnog razgovora sa Slobom, evo šta bi on hteo sa njom i sa Kijom! (VIDEO)

Kako je rekla, Slobodan bi da i dalje bude u braku, a da sa strane vodi svoj život

  • 16
Luna se posle razgovora sa Slobom žalila Milanu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne noći imali su poduži razgovor u Pabu, u kojem je Sloba po prvi put priznao da se kaje zbog određenih postupaka prema Kiji Kockar, kao i to o čemu su pričali dok su bili van Zadruge!

Odmah nakon priče sa Slobom Luna je otišla u spavaću sobu gde je razgovor prepričala Milanu, a onda je otkrila i ono što verovatno nije smela.

- Celo veče sedi tu, gleda me, tužan je, hoće da se pomiri, teško mu je, nedostaje mu... To je činjenica, nema tu šta! Sad sam mu rekla, imam pravo da sumnjam u njega, imam! Otkad je ušla ti ne znaš gde si! Čovek koji zna šta hoće njemu ne postoji druga opcija, njega ne zanima što je bilo, šta je bilo. Njega to ne zanima! Ja sam tvoja devojka, ti si prevario đenu sa mnom i ja pričam sa tobom kao psiholog! Ja imam 22 godine, znaš koja devojka bi imala toleranciju i razumevanje?! Ja tebe ubeđujem da treba da se pomiriš sa svojom ženom, koliko je to bolesno?! Ali ja sam takav čovek - počela je Luna.

Sloba priznao Luni u čemu je pogrešio kad je Kija u pitanju, otkrio šta mu je rekla kada su bili van Zadruge, ona mu rekla da vidi da mu nedostaje! (VIDEO)

Raskid je bio gluma: Luna i Sloba se ljubili u bazenu, a onda se osamili u krevetu i mazili (FOTO)

- Ja zaslužujem muškarca koji će da leži pored mene i da misli samo o meni, da mu ne padne na pamer da li je možda trebalo da bude na nekoj drugoj strani! Rekla sam mu, ja sam genije! Treba da imam muškarca koji će ovako - je l' idemo u Grčku ili na Bora Boru? Ako idemo na Bora Boru to je 100 posto tako i ne može ništa da mi promeni mišljenje! - objasnila je.

Đoganijeva je rekla da Radanović nije za nju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Milan ju je pitao šta je on rekao na sve to, na šta je Đoganijeva rekla da njen plan i nije bio da on mnogo priča:

- Nisam mu ni dozvolila mnogo da priča, jer je bila poenta da mu ja kažem šta imam i da odem, da on malo promućka svoj mozak!

- On nju voli kao osobu, oni su jedno drugom navika i to je mnogo zaje*ano. Oni ne mogu da shvate da sutradan može da se desi da se više nikad ne vide u životu - rekla je.

Sloba prišao Luni, postavio joj pitanje u vezi sa Kijom, pa joj poručio: Pazi s kim pričaš! (VIDEO)

- Ovo nije gotovo, zato postoji problem ovde. Ja jesam pametna i zrela jedna osoba, ali nisam baba Vanga! On bi najviše voleo da budu u svom braku, da se ne razvode, a da svako živi svoj život! Nas dvoje smo imali priču o tome...  - rekla je Luna i samim tim otkrila je ono što joj je Sloba u tajnosti rekao.

- On meni kaže ja tebe volim kao ženu, ja te želim kad te pogledam, a sa njom to nije tako. Ali, ipak... Sutra da legnem s njim i on da razmišlja da li je trebalo da bude sa njom?! Što to meni treba u životu?! - objašnjavala je Luna.

Luna je otkrila i deo njenog i Slobinog razgovora, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- On bi bio najsrećniji da budemo svo troje, jer imamo ovamo ovo, ovamo ovo i eto.

- Nije on za mene. Mama mi je lepo rekla, "šta god da bude, ja ću te podržati, ako je to za tebe sreća". Ja se samo plašim da će doći dan kada će shvatiti nešto i da će mu biti žao i krivo što je rizikovao, a nije dobio ono što je hteo! - nastavila je Luna, a onda je usledila šokantna izjava.

Isplivao snimak na kojem Luna govori Slobi koliko još dana može da bude uz Kiju nakon očeve smrti! (VIDEO)

Je l' istina da ste išli "bentlijem"?! Luna ogovarala Kiju i sahranu njenog oca, a evo kako je Sloba reagovao! (VIDEO)

- Oni su navikli da jedno drugom tolerišu, da praštaju prevare, jer shvatili su da su nakon tih prevara dobro funkcionisali - rekao je Milan, a Luna se složila.

Jelena Krunić bez dlake na jeziku: Luna ima psihičku depresiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    13. maj 2018 | 17:29

    Kao razume ga i vidi da bi se on pomirio, ali mu opet govori da nece biti srecan. Bas me zanima cime ga ona moze usreciti. Obecanjem da ga mamica vodi u Grcku. Pa kud je njega Kija provela djogaji te destinacije ne znaju naci ni na karti. A sta ce kad se vrate 1. augusta iz Grcke??? Mala je za posmatranje.

  • Uroš

    13. maj 2018 | 16:46

    Kija nisu ti ni do kolena.Zaslužuješ mnogo,mnogo,mnogo bolje.

  • Nina

    13. maj 2018 | 18:33

    ''Ja mu kažem vrati se svojoj ženi, jer ja sam takva osoba''.A šta bi '' ja sam se zaljubila, ne mogu to da krijem, on je bog za mene '', i tada si bila ''takva osoba'' pa si se kao takva dobra umešala u brak. Ko je ovde lud ??????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA