≫ 

Već 15 puta sam sanjala ovo! Teodora dobila neverovatnu nagradu od Velikog šefa, ona i Goca plakale od sreće! (VIDEO)

Teodora je pobedila u igri, pa joj je Veliki šef osim nagrade priredio i veliko iznenađenje

  • 46
Teodora Goca

Printskrin: TV Pink

Teodora Džehverović se rasplakala od sreće nakon što joj je Veliki šef priredio veliko iznenađenje, koje ni u ludilu nije očekivala!

- Teodora je danas pobedila u igri, pa joj je Veliki šef poslao nagradu i priredio veliko iznenađenje - pročitao je Lepi Mića pismo Velikog šefa.

Ispi*ao se po meni! Ni nju nije voleo! Besna Luna najstrašnije oplela po Slobi i Kiji, nema šta nije rekla za Radanovića (VIDEO)

- Deo tvoje nagrade je i sledeća informacija, a verujemo da ćeš biti srećna i ponosna kad čuješ o čemu se radi - pisalo je u pismu.

Teodora i njena majka Goca bile su nestrpljive da čuju šta je u pitanju...

Teodora i Goca van sebe od sreće, Printskrin: TV Pink

- Tvoja pesma "Kristijan Grej" ovog trenutka ima na Jutjubu 23,5 miliona pregleda - saopštio je Lepi Mića, a Teodora je počela da vrišti i skače od sreće, kao i svi ostali zadrugari.

Pesma je zatim puštena pred svima, a Teodora je zajedno sa majkom briznula u plač. I dok je Goca sve vreme pevala kroz suze, Teodora je tek kasnije došla sebi, a potom počela da peva i đuska.

Zadrugarima pušten Teodorin spot "Kristijan Grej", Printskrin: TV Pink

Kasnije se zahvalila produkciji, Anđelo ju je izgrlio i rekao da je sve zaslužila, a zadrugari su prišli da joj čestitaju na uspehu i delili silne komplimente za spot.

- Ja već petnaest puta sanjam kako imam telefon u ruci i želim da kliknem samo da vidim koliko ima pregleda. Neverovatno! - bila je van sebe Teodora.

Teodora sa mamom Gocom Džehverović, Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako je to izgledalo:

VIDEO: Sale Tropiko o rijalitijima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    16. maj 2018 | 22:40

    Pored onolikioh glumaca i foliranata u Zadruzi, sa Kijom na celu, ova Goca je skroz OK.

  • malaslova

    17. maj 2018 | 13:02

    kakvih bre 27 miliona pregleda :D kupljenih mozda! svetski poznati muzicari imaju po 4-5 miliona a tamo neka teodora sa sabanskim pesmama 27 hahahaha daj molim te koga vi lozite?!?

  • $

    17. maj 2018 | 10:20

    "Kristijan Grej"- 27, 5 miliona, "u 4 oka"- 3, 5 miliona, "Pirana"- 5, 5 miliona, "Gledaj mene" - skoro 28 miliona, "Hijena" - 7 miliona, "Kulira" - 18 miliona. Ukupno oko 89 miliona pregleda na pesmama Teodora ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA