≫ 

Sve je ovo bolesno, sve što smo uradili! Luna komentarisala to što je Sloba ispao čovek prema Kiji, a onda molila roditelje za jednu stvar! (FOTO)

- Ništa nije normalno što smo mi ovde uradili, nas troje - rekla je Luna Đogani

  • 29

O sinoćnoj situaciji u kojoj je Luna doživela nervni slom zbog Kijine i Slobine proslave godišnjice braka polemisalo se na samom početku pitanja gledalaca, a jedno od prvih pitanja bilo je upućeno Đoganijevoj.

- Da li možeš da pojasniš šta je Sloba loše uradio, osim što je ispao čovek prema Kiji? - bilo je pitanje jednog gledaoca za Lunu, koja se nije ustručavala da ustane i odgovori.

Ispi*ao se po meni! Ni nju nije voleo! Besna Luna najstrašnije oplela po Slobi i Kiji, nema šta nije rekla za Radanovića (VIDEO)

Luna i Sloba za stolom, Printskrin: TV Pink

- Što je mene ponizio, što me zgazio kao mrava. Za mene je sve ovo bolesno, a kao šlag na tortu je to što je otišao sa ženom koju je prevario da slavi godišnjicu braka... Kao, sve je super. Možda sam ja luda, ali meni je to bolesno - objasnila je Luna.

Kija sluša šta Luna ima da kaže, Printskrin: TV Pink

- Ja sam znala da će on otići, rekao mi je za to. S neke strane razumem da je želeo da ispadne čovek za sebe i za nju, ali za mene nije ispao čovek. Ja sam isto tako rekla mnogo ružnih reči za njega koje nisam ni mislila, sramota me i da tako nešto može da izađe iz mojih usta, jer sam saznala šta sam sinoć sve rekla. I želim da se zahvalim svim ljudima što su sinoć bili tu. Ništa nije normalno što smo mi ovde uradili, nas troje - rekla je Đoganijeva.

Sloba crta dok Luna odgovara na pitanje, Printskrin: TV Pink

- Majka me gleda, i da je ovde nalupala bi mi takve šamare. Obećala sam joj da to više neću raditi i prekršila sam obećanje, tako da i treba da me bude sramota. Sramota me zbog te žene, najviše zbog nje, ne zbog nekog drugog - rekla je Luna.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Kasnije je zamolila svoje roditelje da ne komentarišu ništa i da se suzdrže još 13 dana, jer kako kaže ne znaju šta se sve dešava između nje i Slobe, a onda se izvinila produkciji za nered koji je sinoć napravila.

- Nije trebalo to da radim, bili su uvek tu za mene, stvarno je jako ružno s moje strane što sam počela da uništavam njihovu imovinu, ovo je njihovo, a ne moje, tako da se izvinjavam - dodala je na kraju.

Kija Kockar, Printskrin: TV Pink

VIDEO: Tijana Ajfon poručuje: Cela Srbija voli Kiju, ali ne smeju da kažu od ove male nakazice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tirinti

    17. maj 2018 | 06:03

    Blizu finale,sad lunjara okreće ploču,pravi žrtvu od sebe,ali ništa od toga,narod je vidio njezino pravo lice,samoživa,histerična,razmažena,pakosna,umišljena.zla. dno dna

  • Mikelandjelo

    17. maj 2018 | 04:40

    Ovde je jedino luna bolesna. Kija do pobede!!!

  • ❤❤

    17. maj 2018 | 03:51

    Jojjj tiii vrloo dobrooo znas nom stop vrte iste reci od ove pakosne Kije jadnik izludeoo i pljuje ga i maltretira i tuce javno i kazee jja tebee volimmm zar se ovako voliii ljudi mojiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA