Ja ne mogu da slušam ovo! Kija šokirana Luninom izjavom napustila sastanak (VIDEO)

Đoganijeva je odgovarala na pitanje gledalaca, a kada je iznela svoje mišljenje o Slobi zaprepastila je Kristinu koja je momentalno napustila prostoriju

  • 7
Printskrin: Youtube

Prošle noći zadrugari su odgovarali na pitanja gledalaca, a kada je Luna Đogani odgovarala na svoje Kija Kockar više nije mogla da je sluša, pa je napustila sastanak i izašla u dvorište.

Nikad žešća svađa između Kije i Slobe podigla sve zadrugare na noge, gurali se, gađali flašom, a onda je uletelo i obezbeđenje! (VIDEO)

- Ti kažeš da te je Sloba javno ponizio, a ne misliš na drugu stranu, ne misliš kako je Kiji. Ti samo misliš na sebe i tražiš svađe sa Slobom bez razloga - glasilo je pitanje.

- Ako je priznao pre osam meseci, onda treba da se drži te strane da ne povredi i tu drugu stranu, ali opet, ne zameram mu ništa. Rešili smo. Ja njega razumem. Ja ne mislim da je on loš, koliko god ljudi pričali. Ja sam ga pitala i kako može da povredi osobu koju voli, jer ja njega nikada ne bih povredila. On je čovek koji, jednostavno, kada uradi nešto, njega krivica toliko pojede! - pričala je Luna.

Printskrin: Youtube

- Ja ne mogu da slušam ovo! Da li je moguće da si ti nju u ovo ubedio? Svaka čast! - rekla je Kija Slobi, nakon čega je izašla u dvorište.

- Bravo gospođice! Ona je vas ubedila u sve ono što vi mislite o njoj - bio je Slobin komentar.

Pogledajte kako je Kija napustila sastanak nakon Luninog odgovora na pitanje:

VIDEO Tijana Ajfon: Cela Srbija voli Kiju, ali ne smeju da kažu od ove male nakazice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    17. maj 2018 | 20:07

    Uf kako je ova Kija odvratna.......ne gotivim Lunu nimalo niti glasam,ali Luna do pobjede......iz inata ovoj lisici Kristini!!!!!!!!!!

  • joca

    17. maj 2018 | 16:59

    Ha, ha, ha, Kija ne moze da sluša realne stvari za Slobu. Ne uklapa se u njenu koncepciju da pobedi. Ma pobedi zeno, niko ti ne brani.

  • ljubica

    17. maj 2018 | 16:49

    mala zna posao.lukava i to joj intiligencija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA