≫ 

Kija se osamila i plakala zbog Slobe, pa u dve rečenice rekla kako se sada oseća (VIDEO)

Nakon rasprave za stolom, Kija je izašla iz kuće i osamila se

  • 66
Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kija Kockar prethodne noći za stolom se zakačila sa Lunom Đogani, koja je rekla da ona nije ljubavnica Kristininog muža Slobodana Radanovića.

Kija je prvo zamolila Slobodana da smiri Đoganijevu, da bi se nakon toga posvađale i njih dve, ali i Sloba i Kija.

Kockarova je nakon toga napustila kuću, osamila se u Hotelu Zadruga, i plakala. U nekoliko momenata naglas je rekla neke stvari, između ostalog i to kako nikoga nije zanimalo što je ona patila.

- Kakva pi*ka od čoveka, je*o te život... S kim sam ja bila pet godina... Mi žene smo stvarno glupe, a oni su pametni, izvuku se. Mi uvek hoćemo da ispadnemo bolje, kao nešto... - promrljala je Kija.

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne pada mi na pamet da učestvujem više u bilo kojoj radnji ovog rijalitija. Da se nerviram... Neću uopšte da budem u istoj prostoriji sa njim. I molim vas, nađite mi ono što sam tražila, one papire. Koji ološ od čoveka... Uostalom, šta mene boli k****?! Kao da je nekoga bilo briga da li je mene neko povredio... - rekla je.

Drugi deo:

VIDEO: Saša Vidić žestoko o Luni i Anabeli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrač

    19. maj 2018 | 13:59

    Imala je dobrog čoveka kraj sebe. Koji ju je voleo, ništa joj nije branio, nije je držao vezanu, u ničemu je nije sputavao... Prošla pola sveta, radila šta je htela, sve moralo da bude po njenom... Bila u braku a živela kao slobodna devojka Još priznala da je zadnje dve godine on za nju bio drug, cimer, ljubav se u njoj ugasila... Pa šta je onda očekivala? Da će Sloba do kraja života da ostane uz nju? Da ceo život bude u braku s njom - na papiru?! Epilog je morao da bude ovakav. Da joj vrati sve milo za drago i okrene joj leđa. I sada je ona žrtva, pati, tuguje. Imali su divan brak, idealan, a on njoj tako Sve je kod nje gluma. I ovo igranje i pevanje. Ne može ona da preboli što je on nju prvi šutnuo umesto ona njega. Očekivala je da će da je moli za oproštaj, padne na kolena, kada je ušla u zadrugu. Pa da ga onda, ona javno šutne. Da i to bude po njenom, da joj sujeta bude mirna. Kad ono - ćorak! Zna ona Slobu kakav je čovek, da nikada javno neće da iznese njihov prljav veš, da udari po njoj i uništi je - istinom. Zato ga stalno napada ko stršljen. Posle rijalitija treba da se okuša u glumačkim vodama kao naturščik. Neverovatno je talentovana. Bila bi bolja glumica od mnogih diplomiranih sa FDU

  • Zerina

    19. maj 2018 | 12:03

    Losa gluma losa melodrama zena se pogubila u svojim lazima zato i bezi stalno od stola.Razocarene veliko!!!

  • Sandra-Kraljevo

    19. maj 2018 | 12:13

    Mene kao ostavljenoj zene sa detetom ova zena je samo losa glumica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA