≫ 

Kiju pitali zašto brine o Slobi i posle žestokih svađa, a zbog njenog odgovora ni njemu ni Luni nije bilo nimalo svejedno! (VIDEO)

Kockarova je iskreno odgovorila na pitanje novinara

  • 42

Kija Kockar i njen muž Slobodan Radanović pre nekoliko noći imali su jednu od najžešćih svađa do sada, nakon što on nije želeo da prizna o čemu su pričali dok su bili van kamera.

Međutim, odmah sutradan ujutru Kija je po buđenju tražila Slobu, brinući se da li je dobro, da bi mu kasnije tokom dana spremila i da jede.

Tokom prethodne noći novinari su imali priliku da postavljaju pitanja zadrugarima, a jedno od njih bilo je upućeno upravo Kiji, i ticalo se toga koje osećanje i šta je pokreće da brine o Slobi i posle svega što se dogodilo, i posle svađa koje su više nego žustre.

- Ljubav.... - rekla je Kija.

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- To me tera na te akcije posle svađe... To je brak - dodala je sa osmehom.

Na pitanje da li zaista ružne stvari zaboravi, i da li ljubav prevagne i posle svega lošeg što smo videli, Kristina se složila i objasnila kako se oseća.

- Tako je... Volela bih da nije tako, milion puta sebi kažem da bi trebalo to da presečem, ali opet je teško jer smo ovde. Sve će se to znati kada izađemo odavde, za 10 dana, kako i šta. Ono što mene uvek vraća nakon svađa i svega to jeste ljubav. Nije zaljubljenost, nije ništa. Ljubav je kada vidiš mane i loše strane svog partnera, a opet si tu za njega. Jednostavno, volim ga. To je to - rekla je Kristina potpuno otvoreno.

Sloba je nastavio da crta, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Slobi nije bilo svejedno zbog Kijinih reči, pa ni pogled nije podigao, dok je Luna Đogani sedela prekoputa njih i prećutala ove Kijine reči.

Luna opet rekla da joj se Sloba gadi pa objasnila zbog čega ipak razgovara s njim, a onda je Radanović ustao i progovorio! (FOTO)

VIDEO: "Biće svadbe, ali..." Mariju Šerifović pitali za pomirenje Slobe i Kije, onda dala urnebesan odgovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    20. maj 2018 | 11:30

    Kija brak ti je propao kad ces biti svesna toga?

  • joca

    20. maj 2018 | 12:07

    Nije Sloba glup, on itekako vrlo dobro zna ko je Kija. Juče je izjavila da voli Andriju" i jedva čeka da nastavi sa njim,a danas kaze za Slobu "ovo je ljubav". Idi bre zeno dosta je više tvoje manipulacije. Pobedi, jer to ti je jedini cilj i da te više ne gledamo.

  • Vuk

    20. maj 2018 | 12:44

    Kristina prestani da se igras braka. Ne znas ti sta znaci brak. Upropastila si znacaj braka tvojim konstantim "moj brak", "moj muz" i tim glupostima. Kad je kraj kraj je. Slobodan te ne zeli shvati to i prestani da se brukas. Pricas "ja sam mu zena" a imas decka napolju. Jadna ispadas a ne samo jadna vec i bezobrazna. Lunu nazivas ljubavnicom a i ti imas ljubavnika napolju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA