≫ 

Izabran novi vođa, zadrugari jedva pročitali pismo koje je Duško ostavio! (VIDEO)

Zadrugari jedva rastumačili Duškov rukopis

  • 3

Duško Radonjić napustio je najgledaniji rijaliti program "Zadruga" u nedelju 20. maja, a nakon što se pozdravio sa ukućanima i svojoj ćerkom Andrijanom Radonjić, Duško se uputio u studio gde je napisao i pismo koje su jutros ukućani pročitali.

Ostvario sam svoj cilj! Duško posle izbacivanja priznao zbog čega je ušao u Zadrugu (VIDEO)

Kao što je pravilo, pismo je počeo da čita Lepi Mića kao prošlonedeljni vođa ali nije uspeo da rastumači Duškov rukopis pa je pozvao Andrijanu Radonjić da mu pomogne da rastumači rukopis svog oca.

Mića je pozvao Andrijanu da mu pomogne da pročita pismo, Printskrin:Youtube/Zadruga

- Tata, ja ne mogu da pročitam ovo! - rekla je Andrijana, a onda je nastavila sa čitanjem: "... novi vođa da budeš ti! Voli te tata ponosni!" - pročitala je Andrijana.

Andrijana nije srećna što je vođa, Printskrin:Youtube/Zadruga

Andrijana je izjavila da je zamolila oca da je ne stavlja u ulogu vođe, ali i da će tokom dana pokušati da rastumači šta je njen otac želeo da napiše. Nakon čitanja pisma ostali ukućani skupili su se da pokušaju da pročitaju šta je pisalo sve u pismu.

Pogledajte kako je to sve izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    21. maj 2018 | 17:49

    Ne treba da nas čudi, pa pola Srbije je polu pismeno. Po svetskim standardima, pismen čovek je onaj koji ima završenu srednjnu školu. Ovde u Americi srednja škola je obavezna a ako učenik neopravdano ne dolazi u školu, policija dolazi kući i vodi ga na silu u školu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA