≫ 

Đeksonova bivša devojka Tijana ušla u Zadrugu, sela pored Andrijane, evo kako je reper reagovao kada ju je ugledao (VIDEO)

Tijana Stojanović ušla je zajedno sa voditeljko Katarinom u rijaliti

  • 18

Zadrugari su dobili zadatak da ignorišu strance koji se motaju po imanju. Međutim, u rijaliti je ušla jedna osoba koja je i te kako izazvala pažnju. Kao stranac u "Zadrugu" je ušla Đeksonova bivša devojka Tijana Stojanović, koja je u Belu kuću došla sa voditeljkom Katarinom Nikolić.

Tijana je sela pored Andrijane, Đeksonove aktuelne devojke, a svi su očekivali kako će reper reagovati. Kada je Nemanja stigao, u pogledao u Tijaninom pravcu, odmah je odmaknuo glavu, a onda se nasmejao.

Đeksonu nije bilo svejedno kada je ugledao Tijanu Printskrin: TV Pink
Đekson je morao da se nasmeje Printskrin: TV Pink

Budući da je izabran za omiljenog zadrugara, Đekson je morao da sedne pored ovonedeljnog vođe Andrijane i Tijane, koja je bila pored njih.

Đekson se pravio kao da Tijana nije pored njega Printskrin: TV Pink

Andrijana je odabrala Boru i Anu za potrčke

Pogledajte snimak:

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    22. maj 2018 | 07:55

    E ovo se zove dostojanstvo. Ova devojka ga ima. Odbila je ulazak u rijaliti pre par meseci kad ju je Djekson prevario. Ocigledno nije htela da udje samo na racun toga sto je prevarena, kao neka osoba. Tako je i ta osoba mogla uci na dan, dva, nedelju najvise, raskrinkati doticnog, obaviti par ozbiljnih razgovora i izadji dostojanstveno. Ali ne, e ona je jedva docekala svojih 5 min slave. Nije joj problem kako je postala poznata vec samo da je postala poznata.

  • Jelena

    22. maj 2018 | 00:05

    Dočekala i ona svojih 5 min slave. Nije za džabe pisala sve one statuse i indirektno se nudila da udje. I nije nešto, čak ispod proseka. Glumi nafuranu ribu a nije.

  • Jeca

    22. maj 2018 | 01:29

    Nista specijalno, Lepsa Anrijana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA