≫ 

Neće on mene da pravi budalom: Luna ljuta na Slobu jer je pevao Kiji (VIDEO)

- Meni treba muškarac koji će da se bori za mene, koji hoće da bude samo sa mnom, da bude suguran da sam ja jedina devojka za njega - rekla je Luna

  • 33
Sloba Luna

Printskrin: TV Pink

Luna nije se nikako dopalo to što je Sloba na žurki otpevao jednu pesmu za Kiju, zbog čega je i negodovala. Đoganijeva je otvorila dušu i Bori pričala o tom događaju.

- Pevao je pesmu "Greškom isprošena" ono veče u kazinu i naručivao. Meni nije bilo jasno što je traži - rekla je Luna.

- Evo da ti isprčam kako je bilo. Ona je to naručila kod Darka i on je rekao: "Samo za Kiju" i onda je zvao Slobu i rekao mu da ne zna drugu strofu - pokušao je Bora da objasnio situaciji Luni.

Luna ipak nije opravdala Slobin postupak.

- Nije to poenta. On tu pesmu naručuje više puta za nju. Ja ne znam da je to za nju, sad sam provalila. Neće on mene da pravi budalom. Ja sedim tu na žurki, on nad*kan, ja odem, njemu je super - rekla je Luna i dodala:

- Meni treba muškarac koji će da se bori za mene, koji hoće da bude samo sa mnom, da bude suguran da sam ja jedina devojka za njega. Nema razmišljanja, premišljanja - navela je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Italijan

    24. maj 2018 | 00:14

    A Luno smaras brate raskinuli ste ostavi ga na miru.

  • Anci

    24. maj 2018 | 06:49

    A kome treba takva devojka i za sta treba da se neko bori.Jadna umisljena.Posle rijalitija svi ce bezati od nje .I ovde nema cak nikog da se druzi a napolju i pogotovu pokazala je sve neljudske osobine!

  • Jella

    24. maj 2018 | 04:05

    Da li je moguce da postoje ovakvi smaraci kao ova Luna. Ona nikada nece naci pravog muskarca pored sebe posle ovog rijalitija,totalni promasaj od devojke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA