≫ 

Ko ti je rekao da imam dogovor? Sloba pobesneo na Lunu i napustio sastanak, a onda se umešala Kija (FOTO)

- Muka mi je od vaših igara - rekao je ljutito Sloba i izašao iz kuće

  • 49

Luna i Sloba ponovo su se pokačili u "Zadruzi". Radanovića je izrevoltiralo to što je Đoganijeva rekla da on ima dogovor sa Kijom Kockar

- Pošto je Luna izjavila da je treba da ispoštujem dogovor koji imam sa svojom ženom, da sam ja želeo da se ovo dogodi, da ja radim ovo namerno. Sada lepo ustani i reci kakav dogovor. Ko ti je to rekao? Hoću da čujem kakav dogovor - rekao je Sloba

- Znaš vrlo dobro. Ja neću reći. Vi pravite budalama sve nas, pa ćete reći koji dogovor imate - rekla je Luna.

- Ko ti je rekao da imam dogovor? Reci mi,šta sam slagao? Zbog ovakvih stvari mislim da igra igru. Ponekad pomislim - pitao je Sloba Lunu.

- Pogrešnoj osobi se obraćaš. Nju pitaj - rekla je Luna, pokazujući na Kiju.

- Slobodan i ja se nismo ništa dogovorili. Ako Luna može da kaže šta smo se dogovorili - rekla je Kija.

Kija Kockar Printskrin: TV Pink

- Muka mi je od vaših igara - rekao je ljutito Sloba i izašao iz kuće.

Sloba odlazi sa sastanka Printskrin: TV Pink

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    24. maj 2018 | 02:03

    Zadrugari su dobili naredbu da Filipa i Kiju ne pominju zajedno. Sta mislite da je slucajnost da je napadaju Milan, Miki, Miljana, Marija Ana, Mica, Maca i odmah nakon Filipovog priznanja da su imali seks odmah prestane da se pominje sve to? Evo svi se pravimo da smo vec zaboravili, to vec postala stara tema. Produkcija kad naredi to je to. Ne smu da kvare sliku o Kiji da ne bi gubila glasace. Luni se pamti svaka rec i sve sto je uradila za ovih 9 meseci dok se Kiji sve u roku od jedan dan zaboravlja i zataska. Lunu urnisu za svaku izgovorenu rec i novinari i gledaoci, a nakon Filipovog priznanja, a zatim male svadje izmedju njega i Kije nikom nista. Ni jedno jedino pitanje novinara niti gledalaca ni za Filipa ni za Kiju u vezi toga. To ne moze biti slucajnost ljudi. Mislite da se niko setio nije ni od novinara ni od gledalaca da ih pita nesto o tome? Takodje nacin na koji Kija izbegava tu temu nesto govori. U hotelu sa Slobodanom je pobegla od te teme kao djavo od krsta.

  • 🤔

    24. maj 2018 | 03:09

    Jaoj evo je prica takve nebuloze!Takve kontradiktornosti.On je njen muz pa puz...aman!Ima frajera,usla rekla da ga ne voli,sad ih svi provalili da su prevaranti,i voli ga evo zadnjih dva meseca!Usla u rijaliti,dala ljudima materijal da komentarisu njen cirkus od braka,i sad se buni!I uporno kako joj je muz!Dakle,ovo je sve,ali,inteligencija nikako!Covek te ne voli...alo!Dozovi se pameti!Ne voli!Zato ima drugu!

  • Cole

    24. maj 2018 | 02:56

    I kada smo pomislili da luna ne moze da padne nize, na zalost opet nas je demantovala. Luna dno dna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA