≫ 

Kija i Luna se izvređale pred Slobom, a evo kako je Đoganijeva reagovala kada joj je Kristina rekla da je preotela dečka Editi Aradinović! (VIDEO)

Kristina i Luna raspravljale su se dugo za stolom, a Sloba je sve vreme bio tik do njih, ali se nije preterano mešao

  • 97
Luna upire prstom u Kiju, Printskrin: TV Pink

Kija i Luna sinoć su se žestoko posvađale pred Slobom, koji je sve vreme posmatrao sa strane, ne uplićući se u raspravu svoje žene (i dalje sadašnje) i ljubavnice (sada već bivše).

Haos je nastao tokom pitanja gledalaca, kada su Luna i Kija skočile jedna na drugu, a na kraju se Kija dotakla i Lunine sestre Edite Aradinović koja je javno iznela da joj je Đoganijeva preotela dečka.

Ko ti je rekao da imam dogovor? Sloba pobesneo na Lunu i napustio sastanak, a onda se umešala Kija (FOTO)

- Što se prave scene ako ste vi raskinuli, ne razumem? Ja ne znam šta si ako nisi ljubavnica? A to što je on tebi pričao svašta da bi se oprao i servirao ti priče, to treba njemu da se obratiš. Naš razlaz je ružan, ali naš brak nije bio ružan - govorila je Kija.

- Divan jedan brak, da. Kakav brak? Kakva veza, kakav brak? - ironična je bila Luna pa dodala:

- Postala si poznata, uzela pare, postala najpoznatija žena na svetu, trenutno, svi znaju za tebe, baš ti je teško palo... Ajde, ne foliraj se više! To ti imponuje! - vikala je Luna.

Luna urla na Kiju, Printskrin: TV Pink

- Ja bih menjala sve ovo da mogu da vratim svoj brak! Mene boli ku*rac da budem poznata! Samo jedan bolestan um i pileći mozak može da misli da sam ja želela ovo, da mi imponuje i tako dalje - rekla je Kija.

- Ti si sam kriv za ovo! Ti si dozvolio da jedna ljubavnica ovde pljuje po našem braku. Kad god si ti nešto za*ao na mene se svali sve, za to si ti kriv - obratila se Kija Slobi, koji je stajao iza Luninih leđa i nije se previše uplitao, što je Kiji posebno zasmetalo.

Kija se svađa sa Lunom, Printskrin: TV Pink

A onda je Kija pitala Lunu da li je tačno da je preotela dečka svoje sestre Edite Aradinović, na šta je Luna rekla da nije. Više o toj priči pogledajte OVDE.

- Edita? Moja sestra ti je rekla? Evo, sad joj kažem vidimo se napolju. Pošto si mi kao sestra neka, evo sad ti kažem vidimo se napolju. Nikad se u životu nisam potukla, niti bila sa oženjenim do sada! Ovaj dečko zna za svako moje s*anje u životu, čak ni moja majka ne zna sve - objasnila je Luna.

- Meni je ona to lično rekla - rekla joj je Kija.

Pogledajte celu svađu:

VIDEO: Seks, laži i Zadruga: Kad Luna traži pištolj, a Kija ne može da izbroji Slobine ljubavnice!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    24. maj 2018 | 10:03

    Cudi me da Kija nije fizicki nasrnula na nju.

  • Haha

    24. maj 2018 | 10:26

    Kaze Kija JA SE OVDE JEDINA NE FOLIRAM AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHA

  • :)

    24. maj 2018 | 10:24

    Ova Kristina kao pokvarena ploca. Takve nebuloze prica da je to neverovatno. Prodala svoj brak a zabranjuje da ga drugi komentarisu. Ovde je Luna skroz realna bila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA