≫ 

Spuštaš na nivo Mace Diskrecije: Sloba se brutalno posvađao sa Lunom, ona zaplakala (VIDEO)

- Ne želim da komuniciram sa tobom, ne želim da te gledam, ništa - rekla je Luna

  • 23

Sloba i Luna nikako da se smire. Ovog puta, posvađali su se u dvorištu "Zadruge", a Radanović je bio baš besan.

- Od svega što sam ti rekao sinoć, ti ništa nisi shvatila kao pouku. Je l ti misliš da bih se ja onako iznervirao da mi nije stalo do tebe? Sama sebi skačeš u stomak svojim izjavama glupavim - rekao je Sloba.

- Ne želim da komuniciram sa tobom, ne želim da te gledam, ništa - rekla je Luna.

- Šta sam ja sad skrivio? Šta to tebi smeta, šta sam pogrešno uradio? Šta?! Evo, reci mi. Ja ne želim da gledam tebe kako plačeš - rekao je Sloba.

- Nisi želeo da se pomiriš. Ti da si hteo da budeš sa mnom, ti bi bio sa mnom, ali ti znaš da ovde ne možemo da budemo zajedno - rekla je Luna.

- Sama sebe kanališ, devojko! Je l' si ti svesna toga?! Je l' sam ja kriv za to što si ti sinoć izjavila?! Uvek kažeš:"Nisam to mislila". "Gadiš mi se", pa posle pola sata:"Ne gadiš mi se". Ti se takvim izjavama spuštaš na nivo Mace Diskrecije! Ja ti to kažem dobronamerno, znaš, da ti otvorim oči. S*re mi se toliko od tog tvog stava, kunem ti se da ti se neću više obratiti nikada! Ako te je neko ovde hvalio, to sam ja, svaki put j*beni! Nemoj da lažeš više, da s*reš više, da praviš od mene kretena! Boli me k*rac više i za tebe i za nju! Sama sebe kanališ, tvoj jezik ti je najveći neprijatelj. Kad god mislim da si shvatila, ti se opet ukanališ - rekao je Sloba i dodao:

- Samo nastavite da mi pravite sranja, kunem ti se, napraviću s*anje zbog kojeg ću otići u zatvor! Izvrćeš moje reči, ja dolazim kod tebe da pričam, idem protiv sebe, a ti pričaš da ja imam dogovor neki - besneo je Sloba.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sandra

    25. maj 2018 | 05:45

    Cuj nivo Mace Diskrecije?! Koja bagra! Po cemu je ona bolja od Mace? Pa njoj je licno njen 'decko' Slobodan napisao: dzaba ti armani kad si djogani! Nista licno.

  • Sone

    25. maj 2018 | 00:11

    Jahaha cuj, pa maca je za lunjaru klasa

  • xxx

    25. maj 2018 | 01:53

    E jadnice jedan ti i nisi za bolju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA