≫ 

Raščepiću te, džukelo jedna! Miljana napala Nadeždu, Miki skočio na nju i Sanju, Matora podivljala i krenula na Đuričića! (VIDEO)

Došlo je i do polivanja i pljuvanja, a obezbeđenje je odmah dotrčalo do sobe za rehabilitaciju

  • 34

Nakon što je čula da je Nadežda za nju rekla da je zaljubljena u Marka Miljkovića i tako otkrila njenu tajnu, Miljana je podivljala i skočila na Nadeždu dok je bila sa Mikijem u sobi za rehabilitaciju. 

- Je*ao te ko je stigao! Bane, pa Miki... Roditelji se stide tebe, džukelo jedna seljačka, delila sam sa tobom poslednju cigaretu i poslednji gutljaj kafe. A kad ja počnem da pričam za Slobodana Vasića šta si pričala, neće ti biti dobro! Raščepiću te, kunem ti se! Raščepiću te do kraja rijaliti! - besnela je Miljana, a Sanja je bila iza nje.

Milica Pavlović ušla u Zadrugu, pa progovorila o Luni i Kiji i otkrila sa kojom Sloba treba da izađe iz Zadruge! (VIDEO)

Miljana vrišti na Nadeždu, Printskrin: TV Pink

Mikija i Nadeždu nazvala je "iskrivljeni i raščepljena", a zatim je nastavila sa vređanjem u kojem joj se pridružila  i Sanja, pa je došlo i obezbeđenje.

- Ok, u redu je, šta još hoćete? - pitao je Miki, a onda im zalupio vrata u lice i vikao: "Mrš, mamu ti je*em!". Obezbeđenje je sve vreme držalo Sanju, koja je vikala na njega, a onda ga je polila vodom.

Miki pobesneo i zalutpio im vrata, Printskrin: TV Pink

- Ne možeš da dođeš i nas da vređaš, je l' ti jasno? - vikala je Sanja, a onda je Matora dotrčala da je brani i nastao je opšti haos.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    25. maj 2018 | 20:38

    Ma Miki je kraaalj

  • Ivana

    25. maj 2018 | 20:20

    Sta hoce bolesna Miljana i "visoko moralna" Sanja?bravo Miki matletiraj bolide

  • Zemun

    25. maj 2018 | 20:11

    Tako je Miki.Oladi ove dve budale,ovog umno poremecenog debila i ovu ravu pamelu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA