≫ 

Pokupio svoje stvari i otišao! Miki Đuričić napustio Zadrugu! (VIDEO)

Miki je posle devet meseci napustio Zadrugu, a Veliki šef obavestio je zadrugare da je diskvalifikovan

  • 78
Miki Đuričić, Foto: A. Nalbantjan

Miki Đuričić je posle devet meseci samoinicijativno napustio Zadrugu, zbog čega je odlukom produkcije diskvalifikovan!

Miki je danas imao loš dan, a svađa sa Miljanom jedna je od stvari koja je prethodila njegovoj odluci da napusti rijaliti, kada je reagovalo i obezbeđenje, a o tome možete pročitati OVDE.

Prvo je takvu mogućnost najavio Nadeždi Biljić koju je posavetovao šta da radi kad njega nema, a potom je i napravio haos na vratima svađajući se sa obezbeđenjem.

Plakala, bacala stvari, tražila da pročita pismo! Nadežda potpuno van sebe kad je čula da je Miki napustio Zadrugu! (VIDEO)

Printskrin: Youtube

- Beži s vrata! Neću da se smirim... Hoću da sačuvam još ovo malo dostojanstva što je ostalo u meni! - urlao je Miki.

- Pobegao! Otišao kući! Rekao im je da ga ne interesuje ništa, da mu otvore vrata i da je bolje tako, nego da nekog prebije i osakati. Rekao je da psihički nije zdrav, da ne bi nekog udario ni krivog ni dužnog kao Milana. Spakovao je stvari, otvorili su mu kapiju i izašao je - objasnio je Čolak i dodao kako ne zna da li će se vratiti.

Miki Đuričić, Foto: A. Nalbantjan

Ubrzo je stiglo i pismo Velikog šefa.

- Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je Miki samoinicijativno napustio Zadrugu i da je zbog toga diskvalifikovan - stajalo je u pismu Velikog šefa.

Nadežda je izletela iz kuće i vikala po dvorištu: "Majmune!".

Podsetimo, Miki Đuričić bio je u Zadruzi od samog početka, tačnije od 6. septembra.

VIDEO: Sit sam svega, Miki se oglasio nakon napuštanja Zadruge

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    25. maj 2018 | 23:11

    Nadam se da je ovo neka sala, i da ce se Miki, nakon sto mu je pruzena neka vrsta pomoci, vratiti sto pre u zadrugu (kao sto je to i do sada bio slucaj!)..U protivnom, nista nece sprati utisak namestaljke za cuveni trio. Pobeda se priprema nekome od njih, Slobi najverovatnije, i sada odlazi jak igrac. Zar ce produkcija dozvoliti da on, koji je animirao gleadoce tako dugo, izdrzao napade i provokacije Miljane, devojke sa psihickim problemom, koja uopste nije ni trebalo da bude uvedena u ovakav projekat (ko bi u realnom zivotu izdrzao ono sa Miljanom? sta kazu pevaci kojima je pamet pomerala??)..Sta je sve govorila Kija, pretila, pa nije ni kaznjena! Je li Sloba izasao iz zadruge, i vracen je bez ikakve kazne? Dakle, dozvoliti da Miki - jedan od nosilaca celog projekta, izadje na ovakav nacin nakon toliko vremena, nije OK prema gledocima, a nije ni humano..Opet se nadam da ce vratiti Mikija, jer ukus namestaljke ostaje u vazduhu...

  • Elena

    25. maj 2018 | 23:45

    Eto vam sad gledajte lakrdiju od zivota zvanog Kija,Sloba,Luna.Miki je za mene pobednik

  • vratite Mikija!!

    26. maj 2018 | 00:01

    ali nema logike u ovom Sanjinom napadu na Mikija..ona kao da je bila na nekom zadatku da ga nagazi..zasto bas sada pred kraj? je li Miki toliko jak? sta je realna podrska u glasovima, a sta ona nerealna, preko drustvenih mreza? ovo samo lici na sklanjane nekog izuzetnog igraca pred sam kraj, da bi drugima bilo omoguceno finale, nazalost..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA