Prvi put za 9 meseci! Niko nije mogao da veruje ko je novi vođa Zadruge, kad su čuli vrištali su i aplaudirali! (VIDEO)

Izbačena Viktorija je ostavila kratko pismo, a ono što je pisalo u njemu bilo je iznenađenje za sve, pa čak i za novog vođu

  • 3

Viktorija je sinoć sa najmanjim brojem glasova napustila Zadrugu i regularno, pismom koje je ostavila nakon izbacivanja, imenovala novog vođu čiji će mandat trajati narednih sedam dana.

Verovali ili ne, za novog vođu postavila je Teodoru Džehvereović koja ni sama nije mogla da veruje šta ju je snašlo, budući da tokom prethodnih devet meseci nijednom nije bila postavljena na ovo mesto.

Sanja i Matora na najromantičniji način proslavile osam meseci veze, iznenadile jedna drugu pa obe zaplakale! (VIDEO)

- 20 miliona, 200-300 miliona, sve najbolje carici Teodori, čuvaj mi moje ljude, gazda pravična. Pozdrav za Zoricu i Tanju - napisala je Viktorija u pismu.

Teodora Džehverović novi vođa Zadruge, Printskrin: TV Pink

Usledila je vriska i cika zadrugara, a Teodora je bila van sebe od sreće.

- Je l' me za*ebavate? Au, brate... Je l' moguće? - pitala je iznenađeno.

Teodora Džehverović prvi put na mestu vođe, Printskrin: TV Pink

- Dobar dan svima. Ne mogu da verujem. Pozdrav za Viktoriju. Baš sam šokirana, nisam, iskreno, uopšte očekivala da će me Viktorija postaviti. Poželela sam u jednom momentu da i ja osetim te čari hotela... Uživaću što se mene tiče, a što se vas tiče biće isto kao i do sada - rekla je teodora u svom prvom obraćanju zadrugarima u novoj ulozi.

Ukoliko ste propustili, pogledajte šta je Miki Đuričić rekao nakon što je samoinicijativno napustio Zadrugu (više o tome pročitajte OVDE):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    28. maj 2018 | 19:59

    Ma njoj ovo i stoji brate.

  • Dubravka

    29. maj 2018 | 08:23

    Molim postovanog novinara telegrafa. Kada bude pitanja novinara da pohvali LEPOG MICU. MICA JE PATRIJAHALAN COVEK I BORI SE ZA BRAK. MICA JE JEDINI KOJI JE POSTEN I REALNO GLEDA NA SITUACIJU SLIBE I KIJE. MICA JE SHVATIO DA JE LUNJARA ZAVELA SLOBU.

  • Lado

    28. maj 2018 | 20:52

    A nije Tanju postavila? Cudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA