≫ 

Anabela se oglasila nakon žestokih izjava Luninog bivšeg, a to kako ga je nazvala mu se nimalo neće svideti!

Anabela je na Instagramu objavila prepisku po kojoj se da zaključiti da se komentarisalo upravo ono što je Srđan izjavio

  • 36

Srđan Sarić, nekadašnji dečko Lune Đogani, oglasio se putem zvaničnog saopštenja gde je govorio o svojoj vezi sa učesnicom "Zadruge".

- Prinuđen sam da Vam se obratim zato što se od početka emitovanja rijalitija "Zadruga" konstantno pominje moje ime, sa iznošenjem neistina o meni. Izbegavao sam da se do sada eksponiram na ovaj ili bilo koji drugi način i demantujem sve neistine izjavljene od strane učesnice rijalitija - napisao je, između ostalog, Sarić u saopštenju, koje u celini možete pročitati klikom OVDE.

Nekoliko sati nakon njegovog prvog oglašavanja Lunina mama Anabela objavila prepisku po kojoj se da zaključiti da se komentarisalo upravo ono što je Srđan izjavio.

Prepisku možete videti ispod teksta, a ono što je Anabela pisala, uokvireno je u zeleno:

Prepiska koju je objavila Anabela Printskrin: Instagram/anabelci

VIDEO Niko nikada nije isprozivao Kiju kao ova pevačica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Italijan

    6. jun 2018 | 23:56

    Ova je pukla skroz.

  • bg

    6. jun 2018 | 23:54

    Anabela moze li nize?

  • Lenka

    7. jun 2018 | 15:09

    Svi hoce kadar preko Lune, pa to je presmijesno. Niko od nje taj kadar ne trazi, Kija nije trazila taj kadar, zena usla i neka je, sta je trebala sjediti i odgovarati na novinarska pitanja, a oni tamo da se "taslace" devet mjeseci. Ni Srdjan nije trazio, covjeka spominje da je ceka, a on ima djevojku. I sad on kao nije ok, pa covjek napisa "zbog postovanja prema tadasnjoj i sadasnjoj djevojci", sto pokazuje da itekako ima postovanja. Ne izmisljajte da ljudi hoce kadar, nego prihvatite da je Luna lazov,ljubavnica, djevojka bez osnovnih higijenskih navika, razmazena, histericna. Uostalom, niste lijepo nije pokazala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA