≫ 

Kija me ogovara kada izađe napolje! Zorica Marković uhvatila Lunu da ima informacije iz spoljnog sveta! (VIDEO)

Ona ne komentariše ovde pred kamerama, nego tamo gde zna da treba - rekla je Luna

  • 23
Luna, Zorica, Kija, Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani predhodne noći napravila je veliku pometnju kada je se posvađala sa svojim sada bivšim dečkom Sloboanom Radanovićem, kada je i fizički nasrnula na njega.

Zadrugari nominovali, izabrali između Slobe i Kije ko ide u duel! (VIDEO)

Danas tokom porodičnog sastanka Luna je objašnjavala sinoćnu situaciju a onda je prokomentarisala Kiju Kockar, Slobinu zakonitu suprugu, tvrdeći da ona zna šta Kija komentariše iza kamera kada napusti Zadrugu.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

- Ona ne komentariše ovde pred kamerama, nego tamo gde zna da treba. Onda ja to čujem, dobijem tu infomaciju, onda držim u sebi i onda joj kažem svašta - rekla je Luna.

- Luna draga gde to ona komentariše? Pa ovde komentarišemo - ubacila se Zorica Marković.

- Ona ne komentariše - odgovorila je Luna.

Miljana Kulić i Zorica Marković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Odakle tebi informacija spolja kad se samo sa mamom čuješ? - upitala je Zorica Lunu.

Kako bi izvukao Lunu u ovu priču umešao se Sloba.

- Ne od spolja.... Nego iz kombija, kad se ide u prodavnicu... na to miliš - ubacio se Sloba.

Kako je ovo sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišmaš

    14. jun 2018 | 10:25

    Jedina privilegovana i od starta sa informacijama što od mame, što od nekih ljudi iz produkcije to samo lud i glup ne primećuje,, luna naravno

  • Dia

    14. jun 2018 | 06:47

    Ma ova je njegova Kazna, !

  • :)

    14. jun 2018 | 10:12

    Zamislite situaciju da je Draginja rodila Slobu ozenjenom muskarcu, tj kao ljubavnica.. Pa to bi se non stop po komentarima vrtelo, a to sto je Nadica rodila Kiju ozenjenom muskarcu to nikom nista a? Pogotovo sto njegova zena nije znala za Nadicu tako da ne Nadica bila prava pravcijata ljubavnica. Evo sad cu ja ispasti Anabela jer sam to pomenuo. Pisete "jednom ljubavnica uvek ljubavnica" znaci takav stav imate o ljubavnicama i to je okej, slazem se, ali sta je sa Nadicom? Nju niko ne osudjuje vec je dizete u nebesa? Ona nije ljubavnica bila? Po meni je njen slucaj jos gori jer je ozenjenom muskarcu rodila dete, zamislite vi tu dozu nepostovanja same sebe. Ajde jel moze neko da odgovori zasto Nadica nije ljubavnica a Luna jeste? Koliko vidim i Luna vise nije sa Slobom a i dalje je zovete ljubavnicom, dok Nadicu niko tako ne zove. Zbog cega to? Nadica nije ucesnik rijalitija a? A zasto onda Draginju ili Anabelu non stop pominjete i pljujete? Oni jesu ucesnici? Zasto ste tako licemerni? Pojede vas mrznja prema osobama koje ne poznajete, koje vas ne poznaju i koje vam nista nisu skrivili, ni direktno ni indirektno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA