"Ne treba ti omča oko vrata!" Lepi Mića i Đekson nagovarali Slobu da se pomiri sa Kijom (VIDEO)

Luna je dete zaljubila se a Kija je jaka žena - rekao je Mića Slobi

  • 27
Sloba Đekson Mića

Printksin: TV Pink

Tokom noći zadrugarima su pitanja postavljali gledaoci o svim dešavanjima koja su obeležila prethodne dane. A kao i obično, glavni akteri su bili Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar koji su odgovarajući na pitanja gledalaca razmenili teške reči i optužbe.

Luna i Marko progovorili o poljupcu, a onda je Sloba ustao i rekao kako se oseća! (VIDEO)

Lepi Mića i Nemanja Đerić Đekson tokom reklama pookušali su Slobi da ukažu na greške koje konstantno Luna pravi predstavljajući ga kao agresivca, ali i da je Kija jaka žena koja je samo povređena ali i da ga i dalje voli.

Lepi Mića, Sloba i Đekson, Printksin: TV Pink

- U životu su neke stvari jače od bilo čega. Niti si ti niti je ona kriva za ovo nego situacija kakva je bila. Majka će te zagrliti i poljubiti kao i svaka majka nemoj da te to optejećuje. Ja sam ti rekao nemoj nikoga da kriviš - rekao je Mića Slobi.

- Ona (Luna) iz situacije u situaciju menja mišljenje o meni - rekao je Sloba.

- Shvati, ona je dete, Slobo bolan! Ja govorim tebi sto puta - mani to!  Ušli ste u neku  ljubav  koja nema podlogu i kraj priče. Niko nije uradio ništa loše. Ne može, ne ide, i kraj. Šta je problem? Isto ti je sa njom svakih pet dana, takva je, slaba je. Mi ćemo ti pomoći - rekao je Mića Slobi.

- Slažem se sa Mićom. Ukanalila te je danas do jaja. Po drugi put od tebe pravi agresivca - ubacio se Đekson.

- Ja pet minuta pre toga razdvajam Marka i Sanju - ubacio se Sloba.

- Žene su u stanju ljubavi spremne na sve - rekao je Mića.

- Veruj mi da ja znam - rekao je Đekson.

- A to je žena koja je mlada, ti imaš ženu koja je iskusnija, starija, rezon imaš u glavi. Ona je balavica za tebe, kapiraš? To je strast bila - pričao je Mića.

Mića, Đekson i Sloba, Printksin: TV Pink

- Sa ovom (Lunom) imaš zaj*ban duel, ne možeš da dođeš do bilo kakve poente -rekao je Đekson.

- Ne smeš ništa da kažeš - ubacio se Mića.

- Sa ovom (Kijom) imaš debatu a sa Lunom je neobjašnjivo. Ne možeš njoj da objasniš - rekao je Đekson.

- Alo, bre! Njega Kija voli ali je ponižena, povredio je svesno. Ona to ne kaže na ovaj način, ona to malo kulturnije. Ovo dete (Luna) se zaljubilo, to će proći i kraj priče. Ne treba ti omča oko vrata ceo život - rekao je Mića.

- On ne može da stane jer su oboje žrtvovali sve, a ova je žrtvovala obraz. Kivni su jedno na drugo, mada je ona više kivna zbog sitnice. Ti ne možeš više da podneseš. Ja znam da tebi kad nije lako kažeš "ajde pali". Ne možeš više jer si se žrtvovao - rekao je Đekson.

- Ne može tako da kaže ali može polako, lagano, izvučeš se... Pet dana se izvučeš i završena priča - rekao je Mića.

U tom momentu je Kija prišla i Slobodanu i ponudila da se posluži hranom koju je spremila ali su Mića i Đekson nastavili da pričaju sa Slobom.

Kija ponudlia Slobu hranom, Printksin: TV Pink

- Rekao sam mu otiđi negde tri dana sedi sa svojom ženom i vidite gde ste i šta ste. Može - može. Ne može - ne može i ćao, prijatno. Ali ne treba niko da se meša. Kija je zrela žena - rekao je Mića.

- On treba da razmišlja o sebi, to sam mu rekao - dobacio je Đekson.

- Sutra ćeš otići na tezgu i ova će ga ubiti telefonom! To je tako kralju. Pevači koji su imali jake karijere - ta je žena trpela sve. Znaš šta je sve trpela žena Miroslava Ilića, ali je trpela! I Mitrova i Bešljićeva... Svaka trpi, a koja nije trpela otišla je u ku*ac. Otićićeš na tezgu sa glavom punom energije, kako ćeš da pevaš? - rekao je Mića.

- Viktorija je bila u pravu kad je pričala. Ne može svaka žena da bude žena pevača - dobaio je Đekson.

- Šta misliš, da je mojoj ženi lako vani? Nego je jaka žena - završio je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-klipu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina I sneža

    14. jun 2018 | 19:27

    MIĆA IMA ISKUSTVO.REALAN JE.KRISTINA JE JAKA,KULTURNA,PAMETNA,OBRAZOVANA ŽENA. LJUBAVNICE SU DNO.

  • B

    14. jun 2018 | 21:08

    Dokaz da Kija nema nimalo dostojanstva je sto bi njoj odgovaralo skroz da se sad pomiri sa Slobom iako i sama vidi da je to samo zato sto je u svadji sa Lunom.

  • Amrica

    14. jun 2018 | 16:10

    A pita li se šta Kija? Dajte ljudi ovo svaleranje nije od Zadruge nego puno prije toga. Samo su ozvaničili javno. I to Kija zna. I pametno gleda da naplati muzu poniženje koje joj je priredio. Ništa više. Kija ode u bijeli svijet, a Sloba kod Djogaja. Prvo ide promjena imena, a onda i prezimena, valja se uklopiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA