≫ 

Glasajte za pobednika Zadruge! Posle 9 i po meseci sreće, tuge, agonije, ljubavi i mržnje - ko zaslužuje 1. mesto? (ANKETA)

Prva sezona Zadruge pomerila je sve granice, u svakom smislu

Finalisti Zadruge, Foto ilustracija: Telegraf

Sećate li se 6. septembra 2017. kada je počela Zadruga?

32 učesnika, ogromno imanje, luksuz kakav se u rijaliti programima retko viđa, mnogo anonimnih, ali i poznatih lica u koje smo manje ili više polagali nade. Međutim, sva očekivanja nadmašena su već u prvoj nedelji Zadruge, kada je počela da se odvija situacija između Lune Đogani i Slobodana Radanovića, koji je sedmi dan upravo sa Lunom prevario suprugu Kristinu Kiju Kockar.

Iako su tada već svi mislili da je to vrhunac svega, prava erupcija dogodila se tog 18. novembra kada je Kija skupila hrabrost i ušla u Zadrugu i to kao ravnopravni učesnik.

U tom trenutku narod se podelio na one koji su za Kiju, i na one koji su za Lunu i Slobu. Svakako, svi učesnici Zadruge imaju svoju podršku, ali i svako od njih ima jasan stav o tome da li je na Kristininoj, ili na strani Lune i Slobe.

U Zadruzi je, 24 časa pred veliko finale, ostalo njih 16.

Mi vas pitamo - KO JE ZASLUŽIO DA PONESE TITULU POBEDNIKA ZADRUGE?

Rezultate ankete objavićemo na dan velikog finala - u 20 časova.

Goga Sekulić prati Zadrugu i pita se zašto Sloba nije postupio kao muškarac:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA