≫ 

Anabela otkrila zbog čega se pre finala Zadruge videla sa Slobinom mamom i o čemu su pričale! (VIDEO)

- Idemo svako svojoj kući, mislim da je svako zaslužio da nasamo ostane sa svojim detetom, da rezimiramo utiske i da se izgrlimo i izljubimo - rekla je Anabela za Telegraf

  • 6

Prošle noći Anabela Atijas je bila gost u studiju povodom velikog finala Zadruge, ona i njen suprug Andrej Atijas su stigli kako bi dočekali Anabelinu ćerku Lunu i pružili joj podršku. Međutim, Anabela i Luna su dobila gomilu kritika od strane publike, a atmosfera je bila prilično napeta.

Luna nakon Zadruge otkrila da li se kaje zbog veze sa Slobom, a evo šta je rekla o Kijinoj pobedi! (VIDEO)

- Neprijatno je... Cela publika je dovedena protiv nas, imamo i fanove i antifanova, po meni je trebalo da bude podeljeno, ali okej... Ja sama protiv svih, ali okej, idemo do kraja... Tako je bilo deset meseci, tako će da bude i do kraja ove večeri, ali to je to, završavamo... - rekla je Anabela, a potom dodala da je spremna u potpunosti da zaštiti svoju ćerku:

Foto: Marko Jovanovic

- Ja sam spremna milion posto da je zaštitim, tako da mislim da kada mene ugleda da se neće više ničega plašiti.

Nakon svega Anabela planira da sa svojom ćerkom ode na odmor i to van Beograda.

- Da, planiram jako brzo. Potreban joj je odmor, potreban je svima nama - kaže ona.

foto: Nikola Tomić

Anabela je prokomentarisala i sastanak sa Slobinom majkom Draginjom Radanović, a onda je rekla da se nakon Zadruge dve porodice ipak neće sastati i da svako ipak ide svojoj kući.

- Idemo svako svojoj kući, mislim da je svako zaslužio da nasamo ostane sa svojim detetom, da rezimiramo utiske i da se izgrlimo i izljubimo. Ima vremena - kaže pevačica, a onda je prokomentarisala ono što se šuškalo kako su ona i porodica Radanović dogovarali Luninu i Slobinu veridbu.

foto: Nikola Tomić

- Ovo je 21. vek ne možemo mi da trgujemo sa dve odrasle svesne osobe koje u svoje ime treba da odlučuju. Sastali smo se sasvim slučajno zbog Slobinog rođendana, zbog njenog dolaska povodom zdravstvenog stanja u Beogradu. Normalni ljudi pre svega - kaže Anabela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleks

    21. jun 2018 | 16:49

    Sta podeljeno da bude? Kakva publika protiv vas? Ko si ti da kazes da treba da bude podeljeno i na osnovu cega tvrdis to? Pa Kija sama ima 55% glasova, S A M A ! Kakav fejsbuk i grupe i fanovi, antifanovi....Pa za Kiju je glasao N A R O D razne naconalnosti, iz Srbije, iz okruzenja, iz dijaspore, zenska glavo! Pa ko kom parametru Kiju i Lunu stavljas u isti kos, sad ces jos da tvrdis da je namesteno...Bruka si do kraja, neces da se opametis, sujetna zena koja misli da su ona i cerka Bogom dane, svasta bre...

  • Lado

    21. jun 2018 | 13:37

    Boze, pa to dete.je raslo vise samo nego sa tobom, o cemu ti zeno pricac? Ti da je stitis...pokri se....

  • ja

    21. jun 2018 | 13:24

    kako sad odrasla osoba kad bese dete,publika nije dovedena sa namerom to je glas naroda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA