≫ 

Sloba Radanović je ovako prokomentarisao pobedu svoje žene: Ne zanimaju me Kristinine pare, zanima me samo da svi nađu svoju sreću (VIDEO)

Slobodan Radanović izašao je iz Zadruge, na opšte iznenađenje mnogih, kao četvrtoplasirani.

  • 14

Drago mi je što je normalna Srbija stala iza mene! Evo šta je Kija rekla nakon pobede u Zadruzi! (VIDEO)

Neposredno posle proglašenja pobednika Zadruge, a to je Kija Kockar, ekipa Telegrafa razgovarala je i sa njenim suprugom Slobodanom.

- Kada ne mogu da nađem ni za koga opravdanje, ja nađem opravdanje samo za to što je u tom rijalitiju devet i po meseci. Niko nam nije bio u koži i u našim cipelama. Totalno druga dimenzija. Jesam lomio ruku, i zbog toga se mnogo kajem, dozvolio sam sebi da neke stvari uradim u afektu. Neću da kažem da se kajem, u tom trenutku sam mislio da to tako treba. Nikada nisam imao nameru da nekoga povredim, samo sam mislio na sebe - rekao je Sloba između ostalog.

Onda je pevač dodao i da je povredio svoju bivšu devojku:

- I Lunu sam povredio posle toga, verujte da se neke stvari totalno nesvesno dešavaju unutra. Mislim da je kristina potpuno zasluženo pobedila - kazao je Sloba. Celu izjavu pogledajte u videu na vrhu teksta.

(Dragana Ivanović, dragana.ivanović@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. jun 2018 | 16:03

    Jesam lomio ruku, i zbog toga se mnogo kajem, dozvolio sam sebi da neke stvari uradim u afektu. Neću da kažem da se kajem, u tom trenutku sam mislio da to tako treba. KO OVDE KOGA ZEZA, ON KAO VISE NE ZNA NI STA LAZE NI STA PRICA!

  • Rada

    21. jun 2018 | 13:40

    Ne zanimas ni ti nju decko. Opusti se. Znamo da je Kija najjaca.

  • Prc

    21. jun 2018 | 13:58

    Pošto se nisu razveli slobi. Pripada pola imovine stečene u braku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA