≫ 

Svi su protiv nas... Kija otkrila da li se posle Zadruge čula sa Slobom, pa je progovorila o njihovom razvodu

Kristina je imala šta da kaže

  • 21

Kija Kockar je gostujući u studiju televizije "Pink" otkrila da li se posle "Zadruge" čula sa svojim suprugom Slobom Radanovićem. Kristina je rekla da nije, a onda je pričala o njihovom razvodu.

Kija dan posle finala zagrmela u haljini koju joj je Ceca poslala! (FOTO)

- Nisam se čula sa njim, on nema mobilni telefon, ali sam se čula sa svojim advokatom i prosledila mu kućni broj Slobodana, ne znam šta će se desiti, ali videću sa njim sada šta i kako. Ostala sam pri tom stavu, boli me, jako je teško, ali želim da učinim taj korak, odmah ujutru sam kontaktirala advokata. Tako je najbolje, svi su protiv nas, mi gajimo osećanja jedno prema drugom, ali pobedili su drugi, čestitam im - rekla je Kija.

VIDEO: Prvi intervju Kristine Kije Kockar nakon pobede u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    21. jun 2018 | 23:23

    Upravo slusam sta pricas......koja si ti zmija.......uzela si pare i sad niti ces da pricas sa Slobom ni da das br.telefona.....daces advokatu......kako te nije sramota.....ni obraza ni stida.....da nije bilo Lune niko ne bi cuo za tebe,a da si valjala do ovog ne bi ni doslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ccc

    22. jun 2018 | 08:09

    pa on covjek i dalje zove obje, sta treba ona da radi, da ceka jos malo dok se ne odluci odnosno dok on poprica sa anabelom

  • Rakun

    21. jun 2018 | 23:33

    Smesna si Kristina,idi kuci i trosi pare,ne ispiraj nam mozak vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA