≫ 

Anđelo konačno progovorio o tome šta njegova porodica misli o vezi sa Teodorom! (VIDEO)

- Moji nisu bili toliko zadovoljni našom celokupnom vezom, jer da gledate vašu decu u vezi koja je bila turbulentna to se nikom ne bi svidelo - rekao je Anđelo za Telegraf

  • 10

Anđelo Ranković je u Zadruzi započeo vezu sa mladom pevačicom Teodorom Džehverović. Njihova veza bila je turbulentna, pa su često imali svađe i burne rasprave, ali su ipak uspeli da opstanu zajedno.

Nakon izlaska iz rijalitija pitali smo manekena da li sada posle svega postoji neka stvar koja bi njega i Teodoru mogla da rastavi.

Kao da mi je ruka odsečena... Teodora otkrila da li se čula sa Anđelovom mamom, pa poslala moćnu poruku! (VIDEO)

- Jedino obaveze mogu da nas sputavaju, stvarno ćemo imati mnogo obaveza i ona i ja, ali Bože moj, svi ljudi i parovi imaju obaveze, ali to je možda jedina stvar koja će nas sputavati... - rekao je Anđelo za Telegraf.

Anđelo i Teodora, Foto: Marko Jovanović

Rankovićeva porodica nije podržavala njegovu i Teodorinu vezu, a on nam je otkrio kako sada stvari stoje i kako njegova porodica gleda na to.

- Moji nisu bili toliko zadovoljni mojim ponašanjem i našom celokupnom vezom, jer da gledate vašu decu u vezi koja je bila turbulentna to se nikom ne bi svidelo. Nema tu nikakvih problema, oni se meni ni ranije nisu mešali u veze. Ja imam 25 godina, ja odlučujem o svemu tome, nema uopšte tu nikakvih problema - objasnio je on.

VIDEO: Teodora Džehferović nakon rijalitija o Anđelovoj porodici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    22. jun 2018 | 21:58

    Njegovi se ne mešaju u njegovu vezu? Stvarno smešno, celokupnoj javnosti su pokazali svoje mišljenje, samim tim što nisu došli da sačekaju Andjela kada je izašao iz Zadruge posle devet ipo meseci. Koliko je to mizerno, da ti bude preča njegova veza nego rodjeno dete.

  • Eks

    22. jun 2018 | 22:19

    Totalno neubedljiv po svemu sudeci uskoro ce ga pojesti obaveze

  • L

    22. jun 2018 | 22:45

    Ovo su rijeci čovjeka koji nema namjeru da bude s Teodorom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA